Retailerul german Kaufland a redeschis pop-up restaurantul gourmet de la Si Lounge

Dupa succesul avut in primavara, Kaufland a redeschis recent pop-up restaurantul din Bucuresti, situat pe str. George Constantinescu, nr. 2-4 (la Si Lounge, zona Pipera), care va sta deschis timp de doua luni, pana pe 30 noiembrie 2018.

Cu meniuri speciale pentru pranz sau cina, fixe sau à la carte, clientii sunt asteptati la masa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 18:00 pentru pranz si 19:00 – 22:00 pentru cina.

“Reinventand conceptul de fine dining intr-o nota fresh si cu preturi la indemana tuturor, restaurantul propune o experienta culinara gourmet, unde gustul fiecarui preparat savurat isi poarta clientii in locuri rafinate. Preparatele delicioase sunt create de Chef Samuel Le Torrielec, oferite la un pret accesibil pentru toti, astfel incat clientii vor achita doar ingredientele”, au declarat oficialii Kaufland.

In meniu sunt incluse: supa crema cu praz si bacon, aperitive precum tartar de somon si pastrav afumat, salata Caesar cu creveti in pesmet Panko, Gnocchi cu rosii uscate si baby spanac, sau tempura de pui crocant cu sos tartar, somon la cuptor in stil Duglere cu orez basmati, gulas traditional, snitel de curcan cu piure si boabe de mustar sau baby caracatita cu fasole rosie, tarhon si prosciutto. La desert, clientii pot savura delicii precum Tiramisu, Crème Brûlée sau Mousse de ciocolata.

Preturile preparatelor incep de la aproximativ 4 lei (pentru supa zilei) si variaza in functie de ingredientele folosite la preparare. Toate preparatele sunt pregatite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland.

“Dupa succesul de care s-a bucurat primul Pop-up Restaurant in primavara acestui an, am decis sa il redeschidem, cu un meniu nou, mai fresh, mai apetisant. Prin acest proiect, depasim limitele magazinului si propunem un nou spatiu in care aducem experienta gourmet, exclusivista, pe mesele tuturor. Vorbim tot mai des despre noul Kaufland, care a devenit mai mult decat un loc de cumparaturi: este un fenomen care construieste in afara tiparelor, care invita la reinventare, care conecteaza si vine in intampinarea unor nevoi tot mai noi si sofisticate ale cumparatorilor. Ne continuam misiunea de a oferi noi experiente si de a propune concepte culinare inedite, introduse in premiera pe piata de retail”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane si este dotat cu parcare. Accesul se face numai pe baza de rezervare.

Cmentariile sunt închise