Alexandrion Group prezintă noul Hendrick’s FLORA ADORA ediție limitată

Hendrick’s FLORA ADORA, ginul petrecerilor în grădină pentru această vară este disponibil acum, în ediție limitată pentru consumatorii din România, prin intermediul Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România. Cu o aromă florală conferită de plantele din compoziție, FLORA ADORA a fost inspirat de pasiunea Master Distiller-ului Lesley Gracie de a privi natura și vietățile, în timpul lungilor plimbări prin grădina Palatului Hendrick’s.

Alexandrion Group a dezvăluit Hendrick’s FLORA ADORA, publicului din România, printr-un eveniment în cadrul căruia oaspeții au avut ocazia să savureze noul gin din “Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin și să afle povestea sa.

 ”Suntem încântați să aducem în România cea mai recentă curiozitate Hendrick’s, noul Flora Adora. Evenimentul de lansare a reunit deopotrivă, barmani, oameni din domeniul presei, dar şi influenceri cunoscuți, pentru a sărbători împreună această nouă creație în stilul inimitabil Hendrick’s. Hendrick’s Gin se află pe o traiectorie de creștere rapidă în România și așteptăm cu nerăbdare să vedem noul Flora Adora în toată țara, în această vară”, a declarat Rob Curteis, Chief Marketing Officer Alexandrion Group.

Hendrick‘s FLORA ADORA aduce consumatorul mai aproape de natură și susține grija față de mediu. Din dragoste și respect pentru natură, gândindu-se la importanța protejării ecosistemelor unice și prețioase și folosindu-și experiența în chimie, Master Distiller-ul Leslie Gracie a creat o infuzie florală atrăgătoare și distinctă și a folosit-o ca bază pentru un gin inedit: Hendrick’s FLORA ADORA. Perfect pentru petrecerile în gradină ale acestei veri, Hendrick’s FLORA ADORA este realizat prin combinarea a 11 plante distilate în două alambicuri, la care se adaugă un duo de trandafir și castravete alături de un plus de aromă dat de o selecție riguroasă și secretă de flori atractive pentru polenizatori. Hendrick’s FLORA ADORA este un gin surprinzător, floral și răcoritor care s-a născut în “Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin.

Acest cabinet nu este o metaforă, ci este un laborator adevărat din Scoția, parte a Palatului Hendrick’s, în interiorul  căruia Leslie Gracie, experimentează rețete de gin care combină, într-un mod ingenios și inovator plante și o multitudine de alte ingrediente specifice, pentru a oferi iubitorilor de gin noi varietăți savuroase. Hendrick’s FLORA ADORA are o concentrație alcoolică de 43,4% și este îmbuteliat în sticle de 0.70 L. Este disponibil în România prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanțuri de retail, al magazinelor e-commerce, în locațiile HoReCa partenere, dar și în magazinul online al Grupului Alexandrion, https://www.iconicdrinks.shop/ .

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor.

 

Cmentariile sunt închise