Horeca Insight continua seria evenimentelor Horeca Next Level Food cu o noua editie, avand ca tema principala “Gastronomia, astazi: Intre destinatii culinare si comfort food”.
Evenimentul, ce va avea loc pe data de 11 mai 2018, va oferi profesionistilor din industrie ocazia sa participe la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre tendintele actuale din piata restaurantelor. Vom vorbi despre atuurile pe care mizeaza „restaurante-destinatii”, cum ar fi: design-ul, un chef cunoscut, arta culinara, experiente inedite samd, precum si despre elementele de diferentiere ale restaurantelor de hotel, care au inceput sa devina ele insele atractii, pentru turisti si nu numai. In partea a doua a conferintei vom incerca sa luam „pulsul” segmentului de delivery si cel al platformelor de comenzi online, precum si al pietei de catering si evenimente culinare.
In paralel, va avea loc o expozitie de produse alimentare, bauturi (spirtoase, bere, vin, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), cafea etc. prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanți din piata.
Horeca Next Level – Food Trends se va desfasura in 11 mai 2018 la Intercontinental Hotel Bucuresti, Sala Ronda.