Evenimentul  va oferi profesionistilor din industrie ocazia sa participe la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre cele mai noi tendinte din industria deserturilor, precum si despre oportunitatile de dezvoltare a operatorilor de cofetarii-patiserii-gelaterii si a altor concepte ce pun accent pe partea de «rasfat» a unui meniu.

Horeca Next Level Dessert Trends se va desfasura in 8 iunie 2018 la Intercontinental Hotel Bucuresti.

Program si tematici

 

09.30 – 10.00 Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.00 – 11.00 – PANEL I. Cele mai noi tendinte din “industriadeserturilor: ingrediente, texturi, design si tehnicila moda

Cofetaria si arta desertului, astazi. Care sunt cele mai noi tendinte in industrie care au prins si pe piata romaneasca, cum a evoluat segmentul cofetariilor in ultimii ani, cum s-au schimbat obiceiurile de consum de-a lungul timpului, care sunt cele mai apreciate deserturi in prezent, care sunt cele maicerutearome sau texturi, sunt doar cateva dintre temele ce vor fi dezbatute.

Speakeri:

 • Simona Pope – Cofetaria Alice
 • Olguta Iliescu – Horeca School
 • Irina Elena Apostol – Cofetaria Art Dessert
 • Ciprian Zobuian, Pastry Chef

11.00 11.20 Coffee break

11.20 – 12.20 – PANEL II. Conceptealtfel”, cu succes pe piata romaneasca: de la gelateria  moderna, la locatii nisate pe un anumit tip de produse: crepes, cup cakes, tarte, choux, macaroons etc.

De cativa ani, conceptele ce mizeaza pe un singur tip de produs au inceput sa se faca remarcate in piata locala si sa atraga tot mai mult atentia consumatorilor romani. Vom incerca sa aflam cum te poti dezvolta cu un astfel de concept si care sunt provocarile. De asemenea, vom face o mica incursiune in lumea inghetatei, pentru a vedea care sunt tendintele in materie de ingrediente si cum s-au schimbat obiceiurile de consum.

Speakeri:

 • Ioana Romanescu – Cupcake Philosophy
 • Valentin Strugaru, Owner Maison des Crêpes
 • Radu Darie, Owner – Atelierul de Tarte
 • Roxana Mihai, Owner – Dolci Coni

12.20 13.10 Business lunch

13.10 – 14.10 – PANEL III. Brutarie, patiserie sau bistro? Sau toate trei, “asamblatearmonios intr-un concept hibrid.

Pe o piata intr-o continua transformare, segmentul brutarii se diversifica rapid: avem mici brutarii ce ofera paine cu maia, avem concepte “hybrid” ce mixeaza oferta de deserturi si de patiserie cu produse de panificatie si cu oferte de mic dejun si meniu de gustari.

Speakeri:

 • Ana Consulea, Owner, Zexe Braserie
 • Teodora Nitu – Ana Pan & Ana Baking Co.
 • Irina Stancescu – Asociat si Coordonator General, Pain Plaisir
 • Valentina Ion, Owner – Grain Trip

14.10 14.30 Coffee break

14.30 – 15.30 – PANEL IV. Desertul de “evenimente” – Desertul, ca atu al unui eveniment de senzatie.

Multa vreme neglijat si parca mereu acelasi, desertul a inceput sa se transforme intr-un atu al evenimentului, fie nunta, botez, aniversare sau evenimente corporate. Ce vor consumatorii, si care sunt, astazi, deserturile potrivite pentru un eveniment memorabil?

Speakeri:

 • Alina Dulamescu – Adore Cakes
 • Adrian Ungureanu, Partener & Director Marketing – Bucate pe Roate
 • Ioana Uretu – Carti Dulciuri Flori
 • Roxana Stirbu, Owner, Guilty Pleasure

Speakeri

Acces la Horeca Next Level Dessert Trends 2018

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level Dessert Trends 2018” ( 8 iunie 2018 ) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” ( 8 iunie 2018 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-ul: evenimente@horecainsight.ro ) pana pe 5 iunie 2018.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha

Pentru mai multe informatii despre politica noastra de confidentialitate va rugam sa accesati urmatorul link: Politica confidentialitate