Concluziile primului webinar organizat de Horeca Insight

Luni, 30 martie 2020, a avut loc prima “conferință” online organizată de platforma de comunicare Horeca Insight. Evenimentul a fost primul dintr-o serie ce va aborda subiecte de interes crescut pentru comunitate în cadrul noii realități din domeniului ospitalității. Ne-am organizat într-un timp relativ scurt și vom folosi această modalitate de a transmite știri actuale despre evoluția pieței și felul în care se adaptează principalii operatori atâta timp cât e nevoie să #stămacasă. Webinarul s-a bucurat de succes și a stârnit curiozitatea celor care așteaptă semnale pozitive, dovezi că restaurantele încă luptă pentru locul pe care l-au câștigat în ani de funcționare.

Având în vedere rapiditatea cu care s-au impus restricțiile, ne-am bucurat să constatăm că tema aleasă – reinventarea restaurantelor dine-in în timp de criză – a atras un număr crescut de participanți care au stat conectați pe tot parcursul webinarului. Acest lucru ne arată în primul rând că felul în care restaurantele s-au adaptat noilor condiții este un subiect actual. Au răspuns întrebărilor din partea organizatorilor și a celor adresate de participanți: Nicoleta Tilinca – co-owner Maize Farm to Table, Odai Shhab – Director dezvoltare Springtime și co-founder Souk, Dragoș Sofronie – Director Vânzări Snick Ambalaje și Alexandru Ion – Head of Marketing foodpanda, în timp ce Silvia Ion managing partner Horeca Insight, a moderat discuțiile.

Deși ne dorim ca astfel de evenimente să nu se transforme într-un obicei sau în noua realitate, ele reprezintă varianta ideală de a ține legătura unii cu alții, de a găsi soluții de apropiere între operatori Horeca și industrii conexe. Am ales invitați care au preferat să se reinventeze decât să închidă, ne-au vorbit despre emoția de a ține aproape o comunitate, de a fideliza printr-o abordare umană, respectând regulile impuse de autorități și înăsprind normele de igienă în bucătărie. Vă invităm să urmăriți discuțiile în clipul anexat și am aprecia să ne transmiteți sugestii de subiecte de abordat în viitor sau de îmbunătățire.

Cmentariile sunt închise