HORECA RE:START marchează noul sezon de evenimente relevante în industrie

Horeca Insight, organizator de evenimente cu o experiență de peste 10 ani, alături de HORA, autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, anunță primul eveniment din seria dedicată relansării industriei HORECA în data de 25 iunie 2020. Evenimentul va avea loc pe pajiștea din curtea Hotelului Caro din București și va avea un format inedit, adaptat cerințelor legale de distanțare ca număr de participanți pentru evenimente în aer liber. Astfel, doritorii sunt așteptați să consulte site-ul conferinței pentru a selecta modalitatea de participare pe care o consideră adecvată – on site este posibilă găzduirea a doar 50 de participanți sau online prin live streaming ce permite un număr nelimitat de înscrieri.

Acest format de eveniment a fost demarat în 2019 și denumit sugestiv Power Brunch pentru a defini cadrul prietenos ce adresează nevoia comunității HORA de a se reuni periodic și a dezbate teme presante cu care se confruntă industria. Conferința Horeca Re:Start va fi cea de-a treia din această serie, am avut deja o ediție în octombrie și decembrie 2019. Va fi însă cea mai importantă din prisma faptului că traversăm o perioadă incertă pentru Horeca, ne dorim să oferim posibilitatea cât mai multor profesioniști ai industriei să participe, chiar dacă accesul fizic va fi restricționat la 50 de persoane. Temele abordate și expertiza invitaților noștri vor contribui semnificativ la clarificarea pașilor de urmat pentru a trece cu bine peste această perioadă, a declarat Daniel Mischie – președinte Hora.

Evenimentul Horeca Re:Start se va bucura de prezența doamnei Violeta Alexandru – Ministrul Muncii și Protectiei Sociale, dar și a lui Dragoș Petrescu – fondatorul CityGrill Group, lista tuturor invitaților poate fi consultată pe site-ul dedicat conferinței. Pe tot parcursul conferinței, Silvia Ion – managing partner Horeca Insight, va ghida invitații în calitate de gazdă și moderator al discuțiilor.

Așadar, invitații sunt așteptați la Hotel Caro începând cu ora 9,30 pentru formalitățile de înregistrare și welcome coffee, conferința urmând să înceapă efectiv la ora 10,00 printr-un scurt mesaj din partea lui Daniel Mischie. Programul conferinței urmărește trei teme imporante: Forța de muncă din Horeca, Fiscalitate, Bune practici, distribuite în 3 paneluri de discuții.

Suntem conștienți că orice început este dificil, mai ales în condițiile în care ne confruntăm cu o situație specială, dar gestionarea acesteia va creiona viitorul unei industrii din care suntem mândri să facem parte.

Mai multe informaţii despre eveniment şi despre taxa de particiapare găsiti pe asociaţiei Hora

 

Horeca Insight este recunoscută drept companie cu renume, deopotrivă publicație online obiectivă și organizator de evenimente de profil, care s-a remarcat pe durata perioadei de urgență printr-o serie de webinarii ce au avut ca invitați profesioniști din industrie. De această dată își va uni eforturile cu HORA pentru a susține acest prim eveniment, revendicând alături de organizație rolul curajos de deschizători de drumuri în relansarea ospitalității din România.

HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) și-a asumat misiunea dificilă și ambițioasă de a fi alături de operatorii din ospitalitate, de a înlesni dialogul acestora cu autoritățile și de a găsi soluții la problemele stringente din domeniu.

 

Cmentariile sunt închise