„Horeca Next Level – Pastry, Dessert & Coffee Trends”

9 aprilie 2024 – Bucuresti, Grand Hotel Bucharest

Conferința din seria HORECA NEXT LEVEL dedicată trendurilor legate de consumul și pregătirea cafelei și noutăților privind segmentul de deserturi, produse de patiserie, brutărie va avea loc anul acesta pe 9 aprilie și va fi găzduită de Grand Hotel Bucharest.  Este ocazia de a aduce împreună cofetari, patiseri, antreprenori și manageri de lanțuri de cafenele, pentru a analiza evoluția pieței, dinamica dintre cerere și ofertă, consolidarea de parteneriate durabile furnizor-locație și nu în ultimul rând schimbările survenite în preferințele consumatorilor.

Piața cafelei evoluează în același ritm cu inflația, ceea ce uneori îi poate determina pe consumatori să caute alternative satisfăcătoare pentru a-și pregăti băutura preferată acasă. Deși cafeaua instant nu este o tendință de consum în sine, nici nu ar trebui să fie luată în considerare ca element descurajant pentru lanțurile consacrate de cafenele sau pentru cafenelele de specialitate. Soluțiile pentru a prospera în astfel de perioade sunt la îndemână și presupun accesarea acelor atribute unice ale consumului: acordarea de momente de respiro înaintea zilei de lucru, răsfăț senzorial și savurare unei cafele pregătite de un barista profesionist.

Și ce poate fi mai potrivit decât un desert ușor asociat băuturii preferate?! Domeniul deserturilor promite să fie 2024 precum o supraîncărcare de arome, senzații și măiestrie. Se va acorda atenție deosebită fiecărei etape, desertul se “construiește” cu precizie pentru a atrage vizual și apoi gustativ. Din îmbinarea tehnicilor clasice cu cele moderne, măiestrie în identificarea aromelor de nișă, o nouă eră a deserturilor gourmet se prefigurează și va fi un amestec de bun gust, inovație și nostalgie.

Conferinta „HORECA NEXT LEVEL – Pastry, Dessert & Coffee Trends” se va desfășura în 9 aprilie 2024, la Grand Hotel Bucharest, sala Ronda.

SPEAKERI 9 aprilie 2024

PROGRAM  9 aprilie 2024

09:30 – 10:00 Inregistrarea participantilor si welcome coffee
10:00 – 11:15  Panel I.  Cafea, ceai si alte bauturi
 • Raport de forțe: Sit In/Takeaway
 • Experiența socială a savurării cafelei
 • Alternative atrăgătoare într-o piață competitivă
 • Consum conștient de cofeină și zahăr
 • Cafeneaua pet-friendly
11:15 – 11:45 Coffee break 
11:45 – 13:00 Panel II. Desertul in 2024
 • Revoluția deserturilor vegane
 • Clasicul reimaginat
 • Integrarea tehnologiei în execuția deserturilor
 • Deserturi autentice cu ingrediente locale
 • Delicii infuzare cu ceai și cafea
13:00 – 13:45 Business lunch
13:45- 15:00 Panel III. Patiserie, brutarie si … Ciocolata
 • Inovații cu aspect și gust familiar
 • Sănătate din pâine: maia, probiotice, fibre
 • Natural și organic
 • Rolul ciocolatei în dietă

Acces la conferința „Horeca Next Level – Pastry, Dessert & Coffee Trends”

ÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level – Pastry, Dessert & Coffee Trends” (9 aprilie 2024) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Drinks & Coffee Trends” (9 aprilie 2024) este gratuită, în limita locurilor disponibile.  Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 7 aprilie 2024.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha

Partener strategic:

Partener principal:

Parteneri: