Mai întâi încălzirea și apoi petrecerea – Webinar

Suntem obișnuiți să fim asimilați altor popoare latine atunci când vine vorba de distracție, dar atunci când e nevoie știm să ne arătăm cumpătarea. De mai bine de două luni e liniște în orașul plin de viață surprins de primăvara anului 2020. Nu ascundem din calendar lunile de vară, oportunități de „ieșeală” cu muzică, dans și multă voie bună.

Webinar-ul Horeca Insight intitulat LET THE PARTY BEGIN! ne aduce aminte că suntem ființe extrem de sociale și pe termen lung distanțarea nu ne priește. Ca antreprenori Horeca însă, trebuie să privim extrem de obiectiv ocaziile care până acum ne încurajau să ne relaxăm și să uităm de griji. Din această perspectivă vrem să clarificăm alături de invitații webinarului:

  • Unde ne vedem? Sunt avantajate localurile cu spații generoase în aer liber?
  • Când ne putem revedea în locuri dragi? Noile reglementări nu vor afecta vibe-ul petrecăreților?
  • În ce condiții ne va fi permis să petrecem?  Cu mască, fără mască, la distanță rezonabilă?
  • În ce formație vor fi agreate evenimente de ieșit în oraș? Ce va constitui o mulțime de oameni și cum îi servim în condiții de igienă și siguranță?

Multe întrebări de la care așteptăm răspuns și de la autorități, dar nu putem să ascundem felul în care suntem afectați la nivel de business și personal, ca antreprenori care au investit eforturi și resurse. Am spus-o și cu alte ocazii, vom asista la o perioadă în care supraviețuirea celui mai puternic va fi determinată și de răspunsul la schimbare, poate vom fi martorii unei înfloriri a celor adaptați.

Se pare că oricum tema determinantă a zilelor următoare este curajul în toate formele sale. Curajul de a deschide localurile care ne strângeau în jurul unor beri reci ca gheața sau a unor cocktailuri vesele, curajul de a ne asuma responsabilitatea de a-i proteja pe ceilalți, curajul de a ne adapta și de a privi doar înainte. Invitații webinarului cu numărul 7 sunt antreprenori al căror cuvânt atârnă greu când vine vorba de evenimente și viață de noapte în frumoasa noastră capitală:

Costin Gache - InterbelicCostin Gache, co-proprietar Interbelic, are o experiență în bartending care se apropie de două decenii, iar aceasta se reflectă în formală atât pe plan național, cât și internațional – câștigător Diageo Reserve World Class. Este un reprezentant al unei generații care a crescut în domeniul Horeca și care și-a construit reputația de astăzi prin eforturi susținute, ducând la comunitatea semnificativă strânsă în jurul Interbelic;

Alin Negulescu - NubaAlin Negulescu, Jean Sasu și Alexandru Nanu sunt cei trei antreprenori care din anul 2015 stau în spatele conceptului fenomen Nuba. Felul în care a crescut grupul Nuba este demn de a sta alături de exemple de succes ale faimosului vis american ca aplicație practică pe plai mioritic. Antreprenorul Alin este o prezență extrem de discretă în spațiul public, dar conceptele susținute de el s-au dezvoltat firesc pe baza unei experiențe extinse în domeniu, începută în 2002 cu o cafenea;

Valentin VerneaValentin Vernea este proprietar Curtea Berarilor și în urmă cu nu mai mult de un an, la inaugurarea noii terase, declara că cea mai mare provocare a industriei pare să fie personalul. Este clar că deja vorbim de noi provocări ale domeniului și Valentin cu siguranță ne va vorbi din noua perspectivă a managerului care conduce un business emblematic pentru București și evident despre adaptare creativă.

Miercuri, 20 mai 2020, de la ora 17, ne vedem pe Zoom, în cadrul deja familiar, iar înscrierile se pot face completând formularul din următorul link https://us02web.zoom.us/webinar/register/2115853073911/WN_B6nY6aBqQ-igJuCfJNhdtg

Webinariile dedicate de Horeca Insight redeschiderii și relansării industriei sunt susținute cu sprijinul următorilor parteneri: Schweppes, Bulldog si Snick Ambalaje cărora le mulțumim și pe această cale că sunt alături de noi.

Webinar parteneri

Cmentariile sunt închise