Antreprenori HORECA față cu pandemia

Ce au în comun un antreprenor călit în România și un profesor la ASE?!

Preocuparea constantă de a ridica serviciile din Horeca la un nivel care să reflecte cu adevărat ceea ce poate fi exploatat într-o țară ce pare că are toate atuurile pentru reușită. Al doilea webinar organizat de Horeca Insight și deja dovada că ne-am mutat în online pentru a continua ceea ce știm  să facem cel mai bine – să sprijinim industria ospitalității cu ajutorul unor invitați care împărtășesc preocuparea pentru viitorul acestui domeniu – va avea loc miercuri 8 aprilie de la ora 17 . Ascultăm mesajele autorităților, empatizăm și contribuim la continuarea activității pentru restaurantele care efectuează livrări, cu furnizorii care pun la dispoziția acestora produse de calitate și #stămacasă. Stăm acasă și consolidăm tot ce am construit până în acest moment alături de partenerii noștri, avem nevoie de mesaje pozitive, de optimism alimentat de prognoze realiste.

La acest al doilea webinar ne bucurăm că am primit confirmarea participării din partea a doi “giganți” din Horeca. Pe de o parte Dragoș Petrescu, antreprenorul care deține restaurantele City Grill,  Pescăruș, Caru’ cu Bere și cafenelele City Cafe. Este vocea HORA (Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România) care adresează mesaje autorităților, vorbind atât din preocuparea pentru ce va fi după pandemie, dar și a omului responsabil pentru slujbele și viitorul echipei sale. Lui Dragoș i se va alătura Marcel Vulpoi, cel care temperează după caz, entuziasmul sau pesimismul, cu cifre și analize din teren. Marcel Vulpoi conduce una dintre cele mai mari firme independente de contabilitate și consultanță în Horeca, dar și-a alocat timp și pentru a modela mințile antreprenorilor de mâine prin cursul de Managerial Accounting pe care îl predă la ASE.

Antreprenori Horeca

Pentru că deja am trecut de etapa de tatonare, parte din măsurile luate de autorități sunt în curs de implementare și încă nu putem spune cu siguranță când vom reveni la normal, privim situația actuală cu realism prin ochii a doi prefesioniști desăvârșiți. Cum arată cea mai pesimistă prognoză? Cu cât contribuie segmenul Horeca la PIB-ul țării? Care va fi impactul în cifre pentru lipsa veniturilor pe 3, 6 sau 9 luni? Ce pot face hotelierii și restaurantele pentru a reduce din pierderi? De ce antreprenorul român nu și-a creat obișnuința de a economisi? Sunt doar câteva din întrebările la care vom răspunde cu ajutorul invitaților noștri și a Silviei Ion – managing partner Horeca Insight care fi gazda virtuală a webinarului de miercuri 8 aprilie de la ora 17.

Webinar-ul „Antreprenori HORECA față cu pandemia” va fi transmis live prin Zoom, miercuri, 8 aprilie ora 17, participarea este gratuita iar formularul de inregistrare este aici.

Cmentariile sunt închise