Actual – relația furnizori-operatori HORECA astăzi

Chiar dacă putem afirma că de săptămâna viitoare începe să se întrevadă proverbiala luminiță de la capătul tunelului, mai degrabă în Europa de vest decât în țara noastră, continuăm să dezbatem subiecte de interes pentru principalii jucători ai industriei ospitalității. Cel de-al treilea webinar organizat de Horeca Insight aduce în atenție teme “hot” ale momentului – cum gestionăm corect relația cu furnizorii, cum construim relații durabile și foarte important, cum răspundem creativ unui situații de criză. Au răspuns invitației noastre: Ion Biriș – Acționar Loft Grup și BDG Import și Ciprian Moldoveanu – General Manager Nordic Food.

Suntem încântați să beneficiem de experiența profesională extinsă a lui Ion Biriș, un antreprenor curajos, un deschizător de drumuri care declară deschis că pentru el competiția este drive-ul, forța motrice. A decis să se întâlnească cu așteptările clienților și oaspeților pe timp de pandemie, fix la ei acasă prin intermediul platformei Bei ce vrei. Ciprian Moldoveanu s-a pregătit intens pentru a conduce o afacere consolidată în peste 20 de ani de prezență pe piață, anticipând cumva responsabilitatea de a prelua la doar 35 de ani frâiele unui gigant precum Nordic Food. Au fost printre primii care s-au reorientat pe online odată cu instalarea restricțiilor de circulație și vor anunța și alte surprize.

În cadrul acestui webinar vom aborda subiecte sensibile care aveau nevoie de o criză în Horeca pentru a fi discutate deshis, dar și felul în care antreprenorul român anticipează, se adaptează și alege să urmărească oportunități, nu le așteaptă să vină către el. Așadar, vă așteptăm marți, 14 aprilie 2020, de la ora 17 cu invitații Ion Biriș și Ciprian Moldoveanu la o dezbatere condusă de Silvia Ion – managing partner Horeca Insight.

Webinar-ul “Furnizorii Horeca, astazi!” va fi transmis live prin Zoom, marti, 14 aprilie ora 17, participarea este gratuita iar formularul de inregistrare este aici.

 

Cmentariile sunt închise