Horeca Next Level – Dessert trends: “Intre <aromele> copilariei si savorile occidentale”

Horeca Insight va invita la o noua editie a singurului eveniment dedicat exclusiv deserturilor: Horeca Next Level – Dessert trends: “Intre <aromele> copilariei si savorile occidentale”, ce va avea loc pe data de 25 octombrie 2017 la Ramada Parc.

Un trend ce se face simtit deja de ceva timp, aromele si gusturile din copilarie revin in actualitate si in segmentul deserturilor, “umar la umar” cu tendintele din strainatate, ce au in centru ingrediente si texturi exotice.

Vom afla care sunt cele mai noi directii adoptate de operatorii din segmentul cofetarii-patiserii-gelaterii, care sunt conceptele de succes, cum functioneaza conceptele de nisa, cine sunt si ce vor consumatorii, care sunt deserturile care se potrivesc meniului de restaurant, precum si care sunt cele mai noi tendinte atat in materie de ingrediente folosite si tehnica, cat si la nivel de concept si strategie de business.

Orientarea catre artizanal si ingrediente cat mai naturale este tot mai pregnanta si in segmental brutarii-patiserii. In ultima perioada, piata a inceput sa se diversifice, atat in ceea ce priveste formatele cat si sortimentatia de produse. Avem locatii care mixeaza oferta de produse de panificatie si de patiserie cu deserturile, avem locatii care imbina tartele si prajiturile cu gustari si oferte pentru mic dejun.

Desertul are un loc aparte in meniul unui restaurant. Multa vreme neglijat, desertul incepe usor, usor sa-si gaseasca locul meritat si in meniul restaurantelor. Vom incerca sa aflam cum se poate crea desertul potrivit meniului si cum poate desertul sa fie, si el, o “carte de vizita” a restaurantului.

Horeca Next Level – Dessert trends va avea loc pe data de 25 octombrie 2017 la Ramada Parc.

Program Horeca Next Level  – Dessert Trends 2017

10:00 – 10:30 Welcome coffee

10:30 – 11: 45 – PANEL I. Cum aratameniulcofetariilor si gelateriilor moderne: tendinte privind design-ul, tehnicile, ingredientele si texturile “la moda

Cofetariile si gelateriile artizanale incep sa-si castige locul pe piata. Si in acest segment au inceput deja sa apara concepte inedite, ce mizeaza fie pe sortimentatie, fie pe ingrediente exotice, fie pe un singur produs, dar in mai multe forme si interpretari.

Speakeri:

  • Ana Consulea – Zexe Braserie
  • Simona Pope – Cofetaria Alice
  • Adina Vaduva – Creamier
  • Alexandra Marcu – Puro e Bio Romania
  • Daniela Sima – Mirador Atelier

11:45 – 12:00 Coffee break

12:00 – 13:00 – PANEL II. Concepte hibrid si produse artizanale. Brutariile si patiseriile in “era” reintoarcerii la natural

Dorinta consumatorilor de a gasi pe piata produse cat mai sanatoase, din ingrediente cat mai naturale, a impulsionat in ultimii ani si segmentul brutariilor artizanele.  Piata deja s-a diversificat: exista mici brutarii ce ofera paine cu maia, exista concepte inedite ce mixeaza oferta de deserturi si produse de patiserie, cu panificatie si cu un meniu de gustari.

Speakeri:

  • Razvan Papadimitriou, Artos – Brutarie Artizanala
  • Dragos Radu – Frank Dessert Bar
  • Radu Niculescu – Companion
  • Petru Dobre – Fratellini

13:00 – 14:00 – Business lunch & neworking

14:00 – 15:30 – PANEL III. Desertul in restaurant – Cum creezi desertul potrivit meniului. Desertul, atuul unui eveniment de senzatie.

Multa vreme neglijat, desertul incepe usor, usor sa-si gaseasca locul meritat in meniul restaurantelor. Cum identifici deserturile potrivite restaurantului tau? Care sunt deserturile potrivite pentru un eveniment memorabil.

Speakeri:

  • Rares Cristian Dinu – Nuba Café
  • Oana Plesan – Fior di Latte
  • Mihaela Dima – Athenee Palace Hilton
  • Thomas Huit – Loft

Acces la Horeca Next Level  – Dessert Trends

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level” (25 octombrie 2017 ) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” ( 25 octombrie 2017 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-ul: evenimente@horecainsight.ro ) pana pe 20 octombrie 2017.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Captcha
captcha