Schimbarea percepției cu ajutorul robotului-barman Mixologiq

Trecem printr-o perioadă de schimbări intense în industria ospitalității, atât din punct de vedere al experienței, cât și al procedurilor impuse personalului și organizarea acestuia. Deși tentația este să arătăm reticență la schimbare, nu tot ce e nou trebuie privit cu suspiciune și rigiditate. Antreprenorii și managerii din HORECA se văd puși în fața unei răscruci în ce privește viitorul afacerii pe care o conduc: fie se agață de ceea ce știau, fie se adaptează noilor condiții.

Deși 1 iulie nu a venit cu o confirmare  a deschiderii restaurantelor la interior, este timp pentru regândirea unor planuri legate de dotarea barului locației. Pentru restaurante care nu puneau accent pe acest serviciu, dar și pentru hoteluri care sunt puse în situația de a veni în întâmpinarea așteptărilor oaspeților, a apărut robotul-barman. Mixo Two este aparatul care prepară cocktail-uri în numai 30 de secunde, fiind livrat cu o bază de 150 de rețete prestabilite, cocktail-uri clasice ce se numără cu siguranță în preferințele celor mai pretențioși oaspeți. Printre calitățile de bază ale unui astfel de aparat, un atu demn de luat în considerare, este faptul că precizia din rețete se va reflecta în economie și o gestiune mult mai bună a acestor servicii.

Deși la prima vedere pare că experiența în sine va avea de suferit, trebuie să luăm în considerare că viitorul aparține acelor operatori care pot investi astăzi în soluții creative, cu beneficii pe termen lung. De asemenea, Mixo Two permite programarea a până la 300 de rețete personalizate, o modalitate de a vă remarca prin băuturi inedite care să reflecte personalitatea localului pe care îl conduceți și de a încuraja personalul specializat să se remarce prin inovație.

 

Mixo Two este primul aparat din lume care prepară cocktail-uri autonom într-un timp record de aproximativ 30 de secunde. Avantajele folosirii unui aparat de preparat cocktail-uri:

  • Profitabil de la 2 cocktail-uri/zi, asigurând un câștig mai mare pentru fiecare cocktail preparat cu mult mai puțin efort;
  • Măsurare la centilitru pentru cocktail-uri cu calitate controlată;
  • Capacitate de stocare de până la 10 sticle de alcool și 10 de sucuri/siropuri;
  • Prepară 120 de cocktail-uri/oră;
  • Închiriere sau cumpărare, decideți ce modaliate se pretează mai bine pentru a beneficia din plin de serviciile unui robot-barman;
  • Timp de instalare redus (3-5 ore cuprinzând programarea propriu-zisă) și necesită doar două prize tip SHUCKO conectate la tensiune 220V;
  • Configurare facilă la livrare alături de un tehnician iBar, abordare personalizată în funcție de specificul fiecărei locații și cerințele acesteia. De asemenea, odată creat contul de utilizator, fiecare operator va avea acces la tuturiale informative privind maximizarea potențialului Mixo Two;
  • Mentenanță inclusă în planul de închiriere;
  • Întreținere facilă prin utilizarea programului de autocurățare;

iBar este unic distribuitor al brandului Mixologiq, inventatorii robotului barman Mixo Two care prepară băutura perfectă cu ajutorul unor funcționalități unice, patentate. Scopul declarat al iBar este de a oferi consumatorilor experiența unor băuturi premium cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Horeca Insight și-a arătat în nenumărate rânduri sprijinul pentru relansarea industriei prin webinarii și evenimente dedicate fiecărui segment Horeca în parte, iar acum poți beneficia de o reducere de 5% la cumpărarea unui aparat până pe 15 august folosind codul de reducere HORECAINSIGHT5.

Mai multe detalii despre Mixologiq și posibilități de închiriere sau cumpărare puteţi găsi pe site-ul www.ibar.ro.

Cmentariile sunt închise