Evadare în Dealu Mare în luna august

Douăsprezece crame din Dealu Mare (aflat la doar 75 de minute cu mașina de București) invită pasionații de vinuri și de povești să le treacă pragul pentru vizite și degustări în weekend-ul 22-23 august 2020. Este un eveniment format unic, ce se va desfășura în aer și care va reuni pentru degustare cel puțin 52 de vinuri (câte 4 de la fiecare cramă). Vor fi disponibile și puncte de vânzare de preparate culinare cu adevărat deosebite, iar evenimentul are și o componentă de responsabilizare pentru că 10% din încasări vor fi donate Spitalului din Mizil. Biletele sunt disponibile la IaBilet.ro, la prețuri începând de la 160 lei/zi sau 320 lei/ambele zile.

Oamenii din spatele vinurilor atât de apreciate vor fi gazde bucuroase să ghideze musafirii pe trasee prestabilite, vor spune poveștile strugurilor și locurilor și vor răspunde la întrebări. Participanții vor fi organizați pe grupuri astfel încât să fie în deplină siguranță și să se bucure totodată de natură, de specialitățile zonei și de compania semenilor cu preocupări comune.

Cramele și traseele ce vor putea fi explorate (de la vest la est): 

 1. Gramofon Wine
 2. SERVE Ceptura
 3. Davino
 4. Dagon Clan
 5. Viile Metamorfosis (aici se degustă și vinurile de la Domeniul Prince Matei, cramă care nu poate găzdui oaspeți deoarece este în curs de renovare și restaurare)
 6. Licorna Winehouse
 7. Budureasca
 8. Apogeum
 9. Tohani
 10. Aurelia Vișinescu Wines
 11. The Iconic Estate
 12. LacertA Winery

Pachetele sunt disponibile CU sau FĂRĂ TRANSPORT* asigurat de organizatori, pentru întreg weekend-ul sau pentru câte o singură zi și sunt disponibile la prețuri speciale până pe 1 august, prin intermediul https://www.iabilet.ro/bilete-evadare-in-dealu-mare-weekend-ul-cramelor-deschise-57065/.

Vizitatorii cu transport asigurat de către organizatori au posibilitatea să aleagă câte un traseu/zi din cele 3 variante propuse, (cel mult două trasee în cele două zile de eveniment). Cei cu transport “pe cont propriu” trebuie, de asemenea, să aleagă câte un traseu pe zi – dar pot vizita și “pe sărite” orice crame doresc DE PE TRASEUL ALES, în limita timpului disponibil și așteptând formarea unor grupuri de 15-20 de persoane.

 Detalii suplimentare pe www.dealu-mare.ro

Cmentariile sunt închise