Aproximativ 1.300 de vizitatori la editia ReVino 2017

Cea de-a doua editie a targului de vinuri si turism viticol REVINO – Descopera vinurile din Romania a avut loc intre 6 si 8 mai si a reunit, la Hotelul Novotel din Capitala, 32 de expozanti, crame mici si mijlocii. Cei aproximativ 1.300 de vizitatori au avut ocazia sa deguste peste 200 de vinuri premium de la cramele expozante. In plus, de la biroul de turism viticol de la intrare persoanele participante au aflat detalii despre cum pot vizita o crama si care sunt costurile aferente unei astfel de excursii.

“Prezenta iubitorilor de vinuri si persoanelor care doresc sa le descopere din primele 2 zile de eveniment a crescut semnificativ fata de prima editie. Mai mult decat atat, vizitatorii din acest an de la Revino – Descopera vinurile din Romania constientizeaza consumul unui vin de calitate care sa fie potrivit pentru momentul zilei sau tipul de mancare ales. Este un pas important pe care noi romanii il facem spre a deveni cat mai educati si mai constienti de potentialul vinurilor realizate la noi in tara. Turismul viticol este un sector care creste incet, dar dezvoltarea este una continua. Publicul este din ce in ce mai educat si incepe sa aprecieze aceasta nisa a sectorului de calatorii pe care poate sa o realizeze chiar la noi in tara”, spune Alina Iancu fondator CrameRomania.ro si ReVino.ro si organizator Revino – Descopera vinurile din Romania.

Ziua de 8 mai 2017 a fost dedicata in exclusivitate sectorului HoReCa. Reprezentantii cramelor s-au intalnit direct cu cei ai restaurantelor, hotelurilor si barurilor din Bucuresti si nu numai.

Cmentariile sunt închise