Proprietarii restaurantelor Stadio si Social 1 au deschis NOR, la etajul 36 al cladirii de birouri SkyTower

Proprietarii restaurantelor Stadio si Social 1 au deschis acum cateva zile o noua locatie, NOR – Sky Casual Restaurant, la etajul 36 al cladirii de birouri SkyTower, cea mai inalta constructie din Romania.

Restaurantul are o capacitate de peste 200 de locuri si ofera o vedere unica a orasului in care se disting toate cladirile mari din Bucuresti. Proiectul de amenajare s-a intins pe o perioada de circa 12 luni, iar design-ul este compus exclusiv din solutii gandite si produse la comanda. Pentru ca toti clientii sa se poata bucura de priveliste,  designerii au proiectat un mix original, in care niciun corp de mobilier nu depaseste 86 de centimetri inaltime, pentru a nu afecta campul vizual.

Meniul cuprinde 36 de retete, de la preparate specifice unor bucatarii celebre pana la reinterpretari ale unor preparate din bucataria locala. De exemplu, reteta reinterpretata de salata de vinete coapte, platouri cu branzeturi sau mezeluri, provenite de la producatori locali, bors romanesc, preparate din porc de mangalita sau papanasi. De asemenea, gasim diverse salate, paste, supe, preparate din carne de pui sau peste sau preparate vegetariene.

Restaurantul ofera si un meniu de mic dejun, si propune si un meniu pentru pranz, avand in vedere ca este amplasat intr-o cladire de birouri.

Noul restaurant este operat de compania Stadio Hospitality Concepts (SHC), care mai detine si restaurantele Stadio si Social 1.

Cmentariile sunt închise