Selgros “intra” in orasul Bistrita, cu formatul compact

Selgros Cash&Carry Romania va inaugura vineri, 15 septembrie a.c., primul sau magazin din orasul Bistrita. Acesta este cea de-al treia unitate deschisa in format compact, dupa cele din Targu Mures si Alba Iulia, deschise in 2016, si al 22-lea al retelei la nivel national.

“Magazinul de la Bistrita este al treilea in format compact din tara. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionisti si pasionati de bunataturi, acelasi sortiment diversificat si sofisticat, de care se bucura toti clientii nostri, intr-un format modern si prietenos. Succesul de care se bucura magazinele similare din Targu Mures si Alba Iulia ne da incredere ca si bistritenii vor aprecia calitatea si prospetimea oferite de Selgros, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 4.000 mp (fata de cei 10.000 mp ai unitatilor standard Selgros), si respecta accentul pus de Selgros pe competenta sa majora in produse alimentare si gastronomie. Structura acestuia integreaza conceptul de piata definita de calitate si prospetime, adoptat de catre companie incepand cu 2014, cu legume si fructe, peste si fructe de mare, carne si produse de brutarie. De asemenea, magazinul gazduieste si o vitrina asistata cu branzeturi si delicatese, semipreparate din carne si specialitati. In plus, unitatea asigura un spatiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucarii si accesorii pana la imbracaminte si produse specifice), articole de sezon, electronice si electrocasnice precum si o variata gama de articole de menaj.

Selgros Cash&Carry Romania, parte a Transgourmet Holding AG din 2011, este prezent pe piata romaneasca din 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Cmentariile sunt închise