Pullman Bucharest lanseaza noul meniu pentru Barbizon si vizeaza o pondere de 55% in cifra de afaceri a componentei F&B

Pullman Bucharest a lansat recent noul meniu pentru Barbizon Steak House, odata cu deschiderea terasei restaurantului si a L’Arpège Bar & Lounge. Noul meniu de la Barbizon este o reinterpretare sezoniera a principalelor specialitati, care graviteaza in jurul produselor-vedeta: vita Black Angus si vita carpatina.

“Black Angus este o carne proaspata de categorie Prime, maturata timp de 30 de zile, provenita din Dakota de Nord, SUA. Toata carnea de vita de origine romaneasca provine de la exemplare bovine selectionate, crescute natural in gospodariile taranesti. Vitele sunt alese dupa criterii de calitate (dimensiunile carcasei, gradul de marmorare, gradul de fragezime) si au fost crescute pe pasune. Bovinele provin din zona Moldovei (judetele Botosani si Suceava) pentru piesele muschi si antricot si din sud (judetele Calarasi si Ialomita) pentru specialitatea vrabioara. Procesul de fragezire a carnii are loc in vid, folosind o reteta secreta si condimente proaspete importate din America Latina. Cu o garnitura minimalista si o preparare pe grill sau plita, carnea de vita romaneasca devine cu usurinta un steak remarcabil, apreciat indeosebi de clientii nostri straini, care devin loiali dupa ce o incearca” a declarat Marian Oancea, Chef, Barbizon Steak House.

Componenta F&B reprezinta 45% din cifra de afaceri a hotelului

„Componenta F&B este esentiala pentru strategia Pullman Bucuresti, deoarece oaspetii hotelurilor de astazi nu mai cauta exclusiv un loc unde sa doarma, ci o experienta personalizata la 360 de grade, in care restaurantele joaca un rol crucial, deoarece, in plus fata de dimensiunea gastronomica, ele ofera oportunitati de relationare si o experienta culturala a destinatiei. Barbizon Steak House este restaurantul de referinta al Pullman Bucharest. Pentru pranz, 70-80% dintre clienti sunt locali si vin din afara hotelului, la cina, 80-90% dintre clienti sunt oaspeti ai hotelului. Din punct de vedere al business-ului, F&B reprezinta 45% din cifra de afaceri a hotelului. Pana la sfarsitul anului 2018, veniturile din F&B vor inregistra o crestere de 10% fata de anul precedent”, a comentat Lubomir Sykora, Food and Beverage Manager, Pullman Bucharest.

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, ce apartine grupului AccorHotels si este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels in Europa Centrala si de Est. Hotelul isi intampina oaspetii cu 203 camere superioare cu privelisti superbe asupra lacului Herastrau si asupra orasului. La etajele superioare, Pullman Bucharest ofera 15 apartamente spatioase, dotate cu paturi king size, zona de living atractiva, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow si mini-bar gratuit.

Proiectata si amenajata cu plante exotice si mobilier premium din lemn, terasa Barbizon Steak House este o extensie naturala a atmosferei exclusive a restaurantului. Restaurantul poate gazdui pana la 22 de oaspeti afara si asigura spatiul ideal pentru pranzuri de afaceri si cine relaxate. Terasa de la L’Arpège este proiectata ca un lounge, cu un total de 11 mese si 27 de locuri. In plus fata de zona de canapele, trei mese clasice le permit oaspetilor sa se bucure de specialitatile culinare si afara.

Pullman Bucuresti gazduieste Barbizon Steak House, La Galette Bistro, Paris Bucharest Brasserie si L’Arpège Bar & Lounge.  De asemenea, hotelul ofera facilitati pentru conferinte si expozitii, o sala de gimnastica bine echipata si o zona de wellness, cele din urma, exclusiv pentru oaspeti.

Cmentariile sunt închise