Horeca Insight continua seria evenimentelor Horeca Next Level Food cu o noua editie, avand ca tema principala “Gastronomia, astazi: Intre destinatii culinare si comfort food”.

Evenimentul, ce va avea loc pe data de 11 mai 2018, va oferi profesionistilor din industrie ocazia sa participe la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre tendintele actuale din piata restaurantelor. Vom vorbi despre atuurile pe care mizeaza “restaurante-destinatii”, cum ar fi: design-ul, un chef cunoscut, arta culinara, experiente inedite samd, precum si despre elementele de diferentiere ale restaurantelor de hotel, care au inceput sa devina ele insele atractii, pentru turisti si nu numai. In partea a doua a conferintei vom incerca sa luam “pulsul” segmentului de delivery si cel al platformelor de comenzi online, precum si al pietei de catering si evenimente culinare.

In paralel, va avea loc o expozitie de produse alimentare, bauturi (spirtoase, bere, vin, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), cafea etc. prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanți din piata.

Horeca Next Level – Food Trends se va desfasura in 11 mai 2018 la Intercontinental Hotel Bucuresti, Sala Ronda.

Program

09.30 – 10.00 Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.00 – 11.30 Panel I: Restaurantul, ca destinatie – Care sunt cele mai importante criterii de care se tine cont in alegerea unui restaurant: design-ul, amplasarea, oferta gastronomica, numele bucatarului, experientele oferite samd.

Speakeri

  • Joseph Hadad, Owner & Chef – Joseph Restaurant, Caju
  • Ionut Roman, Director Relatii Clienti – Selgros Cash & Carry Romania
  • Raluca Hrițcu, co-CEO – Gault & Millau Romania
  • Sebastian Mindroiu & Radu Calin, Arhitecti, Fondatori PickTwo
  • Paul Oppenkamp, Owner & Chef – The Artist*

11.30 – 11.50 Coffee break

11.50 – 12.50 Panel II: Restaurantul de hotel, in “epocagurmanzilorEvolutie, provocari, inovatie in bucatarie. Despre repozitionarea si elementele de diferentiere ale restaurantelor de hotel, care au inceput sa devina ele insele atractii turistice.

Speakeri

  • Samuel Le Torrielec, Executive Chef – L’Atelier l’art culinaire Relais & Châteaux
  • Nicolae Lica, Executive Chef – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • Ashlie Dias, Executive Chef – Sheraton Bucharest Hotel
  • Stefan Popescu, Executive Chef – Pullman Bucharest World Trade Center
  • Mirela Burlacu, Business Development Manager – KeysFin

12.50 – 13.40 Business lunch

13.40 – 14.40 Panel III: Segmentul de delivery si platformele de comenzi online, din ce in ce mai mult in atentia consumatorilorEvolutie, tendinte de consum, criterii de diferentiere si perspective de crestere pe viitor.

Speakeri

  • Alfred Dauteuil, General Manager – Jerrry’s Pizza
  • Marius Mocian, Head of Sales – HipMenu
  • Victor Racariu, General Manager Romania – ‎GlovoApp
  • Radu Balaceanu, Country Manager – foodpanda Romania
  • Alin Stan, Co-Founder & CEO – OalaCuBunatati

14.40 – 15.00 Coffee break

15.00 – 16.00 Panel IV: Piata de catering – Evolutia obiceiurilor de consum / Centrele de evenimente culinare – o noua experienta pentru consumatori, cu perspective de succes si pe piata romaneasca

Speakeri

  • Anca Mitu, Managing Director – Privileg Catering
  • Alessio Lewithin, Managing Director & Partner – CulinaryOn
  • Cristina van der Schaaf, Founder – Horeca School
  • Constandina Ionescu, Area Sales Manager – Cosul de Legume Fructe
  • Chef FOA – Flavours/Stradale

Speakeri

Acces la Horeca Next Level Food Trends 2018

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level Food Trends 2018” ( 11 mai 2018 ) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” ( 11 mai 2018 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-ul: evenimente@horecainsight.ro ) pana pe 8 mai 2018.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Captcha
captcha