UGATTI

De peste 9 ani distribuim produse congelate, deserturi, produse pentru food & bar pentru segmentul Horeca.

Suntem o companie prezenta in piata HO.RE.CA. de peste 9 ani, in distributia de produse congelate ( deserturi, produse pentru food & bar ). Misiunea noastra este de a oferi partenerilor nostri solutii diversificate. Produsele noastre solutioneaza cu usurinta aspectele problematice pentru segmentul Horeca, acesta fiind si segmentul caruia ne adresam.

Maestrii cofetari Ugatti se dedica pentru a găsi cele mai bune ingrediente şi a le trata cu atentia cuvenita in scopul crearii unor produse ce reprezinta adevarate opere de arta culinara, menite sa te poarte intr-o calatorie sensoriala unica. Fiecare dintre ingredientele noastre provin de la adevarati artizani care de generatii pastreaza traditia si investesc in produsele lor, precum ciocolata, cacao, fructe etc.

De-a lungul timpului, am cultivat relatii cu aceşti furnizori, care sunt la fel de preocupati de ceea ce ne livreaza precum suntem noi vis a vis de ceea ce va oferim. Noi cream fiecare produs pornind de la interior spre exterior, preluând din fiecare ingredient aroma caracteristica si impletind-o in textura, astfel incat sa poata dainui in produsul finit.

Această grijă extraordinară confera fiecaruia dintre produsele noastre un caracter distinct şi de neegalat.

Ne adresam in special restaurantelor si cafenelelor, carora le oferim o gama variata de deserturi in speranta unor colaborari fructuoase si de lunga durata.

 

Produse congelate: deserturi, smoothies, paste, chifle, zeama de lamaie bio.

Distribuim produsele noastre in 22 de judete din tara, folosind masini speciale cu temperatura controlata.

 

Date de contact Ugatti

Adresa: Str.Inisor, Bucuresti

Email: Adriana Ungureanu-0728.453.238
www: www.ugatti.ro