SMITHFIELD ROMANIA

Smithfield România, este cel mai mare producător și procesator de carne de porc din România

Smithfield România, este cel mai mare producător și procesator de carne de porc din România și lider în stabilirea celor mai înalte standarde în ceea ce privește bunăstarea animală. Începând din 2004, oferim consumatorilor, carne de porc 100% românească, de calitate superioară la cele mai înalte standarde din industrie, produsă într-o manieră responsabilă. Întreaga echipă tratează cu responsabilitate respectarea siguranței alimentului pe întregul lanț de producție, de la fermă la consumatorul final.

Misiunea Smithfield România rămâne aceea de a păstra excelența operațională și de a revitaliza producția autohtonă de carne de porc.

 

Brandul nostru Comtim își păstrează promisiunea de a oferi “calitate, prospețime și siguranța alimentară”. Consumatorii noștri beneficiază prin gama Porc Proaspat, de produse pregătite în conformitate cu cele mai riguroase standarde de tranșare (de la carcasă, piese tranșate: pulpă, spată, ceafă, cotlet, piept, ciolan, subproduse si organe).
Deasemenea, venim în întampinarea consumatorilor cu o gamă largă de produse semiprocesate în gama Bun de Gatit, produse care au la baza rețete desâvârșite, perfecte pentru a satisface cele mai elaborate gusturi și cel mai critic consumator. Astfel, micii de porc, cârnații, dar și specialitațile pentru cuptor si gratar sunt pregătite pentru a fi gătite și a asigura succesul gastronomic atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.
Inovând continuu, ne consolidăm piața și ne păstrăm pozița de lider în piață, iar prin gama Porc Ușor aducem produse inovatoare pe mesele Românilor.

Livrăm la nivel national, atât prin distribuția proprie, cât și prin distribuitori.

 

Date de contact Smithfield România

Adresa: Strada Polonă Nr. 4, Timișoara 300523
Email: vanzari@smithfield.ro
www: www.comtim.ro ; www.smithfield.ro