SNICK AMBALAJE SI CONSUMABILE

Furnizor national de ambalaje si consumabile pentru Horeca

Suntem o companie tanara, cu capital 100% romanesc si va oferim o gama completa de ambalaje si consumabile pentru HoReCa, evenimente, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, cofetarii, patiserii, brutarii, retail etc. Societatea a fost infiintata in anul 2007, iar dupa doar sapte ani de munca in echipa, a ajuns lider de piata, fapt atestat de CCIR Buzau prin acordarea diplomei de excelenta pentru rezultatele economice obtinute in perioada 2010 – 2013.
In anul 2011 societatea a realizat primele importuri, iar pe parcursul anilor, a reusit sa importe ambalaje de unica folosinta din toate colturile lumii pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Anul 2013 marcheaza prima participare la targul international de specialitate ALL-PACK ROMANIA cu un stand foarte apreciat de vizitatori si organizatori.
Spiritul de echipa si experienta managerilor au fost cheia succesului in afaceri. Acestia au acordat o mare importanta necesitatilor clientilor, facandu-si un scop din rezolvarea acestora. Printr-o gestionare eficienta a aprovizionarii si a stocurilor, ei au reusit sa diminueze riscurile si costurile clientilor astfel incat eforturile financiare sa fie cat mai reduse pentru acestia.
Societatea a investit permanent in dezvoltarea de noi produse, iar orientarea catre materialele eco-friendly a dus la obtinerea unei importante cote de piata. Eficacitatea serviciilor si calitatea la superlativ au fost esentiale pentru dezvoltarea companiei.

 

Va oferim o gama completa de ambalaje si consumabile pentru HoReCa, evenimente, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, cofetarii, patiserii, brutarii, retail etc.

 

Date de contact Snick Ambalaje

Adresa: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania
Email: comenzi@snick-ambalaje.com
www: www.snick-ambalaje.com