EURO-INDAL

Compania Euro-Indal, este o companie cu o experienta de aproape 14 ani in industria HoReCa

Compania Euro-Indal, este o companie cu o experienta de aproape 14 ani in industria HoReCa, cunoscuta ca producator, distribuitor si cel mai important furnizor de servicii.

Principalul nostru atu, este capacitatea de a le oferi partenerilor nostri cele mai bune solutii pentru business-ul lor si de a dezvolta produsele de care acestia au nevoie cu scopul de a imbunatatii fluxul de lucru si implicit de a creste vanzarile. Intreg portofoliul nostru de produse a fost dezvoltat in stransa colaborare cu partenerii nostri asigurandu-ne ca gasim intotdeauna balanta perfecta intre nevoile lor si produs. Suntem un furnizor dedicat de carne axat in special pe vita, miel si rata, pe care o comercializam fie ca atare (congelata), fie ready to eat, preparata la sosus-vide sau confit sub forma de conserva.

Cu o vasta experienta in Horeca si retail, selectam si propunem clientilor nostri o varietate de produse ce poate satisface atat exigentele marilor restaurante cat si asteptarile celor mai pretentiosi clienti.

Acordam cea mai mare atentie conditiilor de igiena, iar personalul nostru este instruit sa
asigurare livrarea in conditii de maxima siguranta, beneficiind de echipamentul de protectie adecvat.

Suntem un furnizor dedicat de carne axat in special pe vita, miel si rata, pe care o comercializam fie ca atare (congelata), fie ready to eat, preparata la sosus-vide sau confit sub forma de conserva.

Livrăm național

 

Date de contact Euro-Indal

Adresa: Str. Dimitrie Racoviță, Nr 18, Sector 2

Email: oana@euroindal.ro | office@foie-gras.ro | contact@selectmeat.ro
wwwwww.selectmeat.ro  | www.foie-gras.ro