NORDIC SHOPS

Nordic Shops este parte a grupului de firme Nordic Group

Nordic Shops este parte a grupului de firme Nordic Group. Dupa 30 ani de experienta in distributia produselor alimentare premium, am decis ca este momentul sa trecem la urmatorul pas si asa a aparut Nordic Shops, o companie care se ocupa atat de comercializarea produselor distribuite de Nordic Food, dar si de comercializarea altor produse de calitate.

Nordic Group include 4 companii: Nordic Food, Nordic Logistic, Nordic Shops si Nordic Restaurants, fiecare dintre acestea actionand cu scopul de a aduce Bucurie in vietile oamenilor, fie ca sunt clienti, parteneri, consumatori sau membrii ai Grupului.

Nordic Food, prima firma din acest grup, s-a remarcat in cei 30 de ani de activitate prin profesionalism si inovatie. Suntem o echipa de specialisti in gusturi bune, aducem in colaborare experienta, pasiune pentru calitate, portofoliu extrem de variat si o preocupare constanta pentru a fi foarte bine pregatiti.

Colaboram cu cei mai mari producatori din intreaga lume si avem in portofoliu peste 2.000 de produse alimentare premium, impartite in 3 categorii: produse proaspete (lactate, branzeturi, mezeluri), produse uscate (conserve de fructe, conserve de legume, sosuri) si produse congelate (carne, peste, fructe de mare).

Nordic Shops opereaza atat un magazin online, cat si unul fizic, aflat in Bucuresti, Calea Vitan 240 A, Sector 3, Bucuresti.

 

Llegume, fructe, carne, peste, conserve, uleiuri, lactate, branzeturi etc.

 

Date de contact Nordic Shops

Adresa: Bucuresti, Calea Vitan 240 A, Sector 3, Bucuresti

Email: contact@nordicshops.ro
www: online.nordicshops.ro