IT GENETICS

Lider in furnizarea de solutii tehnologice complete dedicate optimizarii afacerilor

IT Genetics este alegerea numarul 1 a companiilor care cauta performanta. Cu o experienta de peste 13 ani pe piata DC&POS (colectare de date si puncte de vanzare) IT Genetics este lider in furnizarea si integrarea de solutii IT complete dedicate optimizarii afacerilor din Romania, Ungaria si Bulgaria.

Oferim companiilor din Horeca un mix de echipamente performante, consumabile si aplicatii software menit sa creasca productivitatea afacerii, vanzarile si satisfactia clientilor: imprimante de bonuri, de etichete si de carduri, sisteme POS touchscreen, cantare inteligente, sertare de bani case de marcat,  etc.

Solutiile noastre complete pentru Horeca asigura automatizarea si eficientizarea proceselor cheie specifice industrei:

  • preluarea comenzilor
  • servirea clientilor
  • emiterea notelor de plata
  • etichetarea automata a ambalajelor pentru food delivery
  • gestionarea mai buna a stocurilor
  • inregistrarea vizitatorilor si controlul accesului
  • oferirea de discount-uri si extra beneficii

Prin colaborarea cu cei mai importanti producatori internationali DC&POS (Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Elo Touch, NCR, Epson, Star Micronics, SATO) IT Genetics ofera constant solutii inovatoare si personalizate pe nevoile fiecarui business, astfel incat acestea sa atinga cel mai inalt nivel de performanta.

 

Descoperiti in portofoliul nostru echipamente performante, aplicatii software dedicate si consumabile de calitate: imprimante de bonuri, de etichete si de carduri, sisteme POS touchscreen, monitoare touchscreen, terminale mobile, terminale infokiosk, cantare inteligente, cititoare de coduri de bare, case de marcat, role de hartie, role de etichete, carduri si bratari, riboane, aplicatii pentru facturare, gestionare stocuri, retetar, etc

Livram echipamente si implementam solutii complete de optimizare a afacerilor in Romania, Ungaria si Bulgaria.

 

Date de contact IT Genetics

Adresa: Strada Mehadia nr. 41, Sectorul 6, cod postal 060541, Bucuresti
Emailcomenzi @ itgstore.ro
www: https://www.itgstore.ro/ , https://www.it-genetics.ro/