Menisto susține industria restaurantelor facilitând accesul la meniul online

Digitalizarea în domeniul ospitalității este unul dintre trendurile industriei în 2020, iar ca efect al recentei perioade de izolare, din preocupare s-a transformat în necesitatea unor proceduri concrete. Odată cu deschiderea teraselor și sperăm iminenta deschidere a restaurantelor la interior, opționalul a devenit cadru legistalativ – Se va interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă pe alta. Acestea vor fi dezinfectate după plecarea clienților de la o masă și, unde este posibil, se vor folosi meniuri de unică folosință.” (sursa)

În acest context s-a relansat aplicația Menisto, iar pachetul de bază este disponibil gratuit pentru restaurante pe perioada de distanțare socială. Dacă unele dintre măsurile ce fac parte din adaptarea la noua conjunctură de a servi masa în oraș sunt ușor de integrat, chiar și în mentalul oaspetelui, digitalizarea cu impact minim asupra experienței este binevenită. Printre beneficiile unei aplicații de acces a meniului prin intermediul unui QR code putem enumăra:

  • Meniu ’contactless’ și posibilitatea de plasare rapidă a comenzilor, în condiții de siguranță. Implementarea unui meniu online minimizează contactul care nu este necesar dintre oaspete și personalul localului. Pe lângă faptul că nu va fi nevoit să atingă un meniu fizic, oaspetele poate accesa meniul de câte ori dorește, optimizând în acest fel timpii de interacțiune;
  • Ușor de folosit – aplicația Menisto se pretează la accesul de pe orice fel de dispozitiv: telefon, tabletă sau PC. Menisto nu necesită instalarea aplicației în sine, iar consultarea propriu-zisă a meniului se face din browserul prestabilit al dispozitivului;
  • Ultimul aspect, dar nu mai puțin important, Menisto este oferit gratuit timp de 12 luni restaurantelor, cafenelelor și barurilor care trebuie să se adapteze acestei perioade dificile. Implementarea pentru beneficiarii direcți nu necesită costuri cu echipamente, demn de menționat când lunile următoare vor fi marcate de reduceri de costuri.

“Știm cât de dificil este pentru majoritatea afacerilor să rămână pe linia de plutire în această perioadă. De aceea oferim un pachet gratuit pentru 12 luni adresat restaurantelor, cafenelelor, teraselor și barurilor, pentru a le ajuta să se adapteze noilor condiții de distanțare socială. Menisto nu necesita costuri adiționale cu alte soft-uri sau echipamente și te ajută să economisești atunci când ai cea mai mare nevoie. Deoarece Menisto este ușor de accesat de către clienți pe orice tip de smartphone, nu va trebui să investești în dispozitive noi și costisitoare”, a declarat Mircea Deliu, unul dintre fondatorii aplicației.

Cmentariile sunt închise