Care este cel mai bun restaurant nou deschis?

premiilefoodbar2016

Ultimul an a fost prolific in ceea ce priveste deschiderile de noi locatii in segmentul Horeca. Au fost lansate pe piata concepte noi, formate deosebite, iar brandurile cu vechime au continuat sa se dezvolte. Categoria a 14-a din cadrul Premiilor Food&Bar reuneste nominalizarile pentru Cea mai buna locatie noua deschisa, respectiv toate tipurile de afaceri (restaurante, baruri, cafenele etc.) cu maximum 1 an de activitate.

Voteaza locatia preferata!

Pana pe data de 14 noiembrie 2016 poti vota care este cel mai bun restaurant, bar, cafenea, companie delivery sau firma de catering etc., votul tau desemnand astfel cele mai bune meniuri, servicii, cele mai interesante si frumoase  locuri in care ai servit masa sau ai baut o cafea.

Castigatorul categoriei “Premiului Publicului” va fi desemnat prin vot liber, completand formularul disponibil pe site-ul Premiilor Food & Bar. Orice persoana poate vota restaurantul, barul, firma de catering etc. preferate, fara nici o restrictie. Nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP. Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc).

Gala Premiilor Food&Bar este singurul eveniment care reuneste in fiecare toamna numerosi antreprenori din industria Horeca, F&B manageri si executive chef-i ai celor mai renumite restaurante, hoteluri, reprezentanti ai cafenelelor, pub-urilor, companiilor de delivery sau catering, precum si top managementul celor mai importanti furnizori din domeniu.

Ceremonia de decernare a Premiilor Food&Bar va avea loc pe data de 23 noiembrie 2016 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise