J&B lanseaza a doua editie a campaniei Blending Spirits

Brandul de whisky J&B Rare Scotch revine cu cea mai populara campanie a sa, J&B Blending Spirits, cu o serie de blenduri muzicale inedite, in care artisti populari, consacrati, fac schimb de roluri si de melodii cu artisti autohtoni underground, precum si cu o serie de blenduri cu whisky. Conceptul campaniei J&B Blending Spirits este alaturarea surprinzatoare si, la o prima vedere neverosimila, a doua personaje, contexte si situatii, pentru a da nastere unor blenduri neprevazute si, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat. Prin campania Blending Spirits, J&B dezvolta noi variante si ocazii inedite de consum si noi blenduri cu care consumatorii sa rezoneze.

Campania vine si cu patru signature drinks neconventionale, care mixeaza whisky-ul cu o serie de ingrediente neconventionale, semnaland astfel ca whisky-ul inseamna infinit mai multe blenduri decat whisky cu cola.

–          Pentru iubitorii de arome fresh, Lemonade Twist combina whisky J&B (40 ml) cu Sprite/Seven Up (140 ml) si lime, dand nastere unui gust racoritor, care poate fi consumat indiferent de sezon si ocazie.

–          J&B Forest este un cocktail in care whisky-ul J&B (40 ml) se combina cu suc de fructe de padure (140 ml) si Angostura bitters (3 dash-uri), combinatie asezonata in mod neconventional cu o felie de portocola.

–          Whisky-ul se potriveste la fel de bine cu apa tonica. J&B Bitter Lemon combina whisky (40 ml) cu sirop de suc (10 ml) si apa tonica (140 ml). Cocktailul se asezoneaza cu o felie de portocala.

–          O combinatie surprinzatoare este si whisky cu ceai verde – J&B Green Tea. In cazul acesta, whisky-ul J&B (40 ml) se combina cu ceai verde (140 ml), iar rezultatul se asezoneaza cu un buchet de menta.

Pe langa blendurile inedite cu whisky, J&B se pregateste sa dezvaluie si o serie de experimente muzicale neconventionale, in care artisti autohtoni in voga fac schimb de roluri cu artisti underground. Fiecare va canta piesa celuilalt, dar in stilu-i caracteristic. Blendurile sezonului urmeaza sa fie lansate foarte curand.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise