Primul hotel Radisson Blu din zona Transilvaniei se va deschide in 2018, in Brasov

Carlson Rezidor Hotel Group si Tresor Com au anuntat recent semnarea unui contract de franciza pentru dezvoltarea si operarea in Brasov a primului hotel Radisson Blu din zona Transilvaniei.  Radisson Blu Brasov va fi situat in zona centrului istoric, pe strada  Eroilor nr. 23, vis-à-vis de Parcul Central.

Radisson Blu Brasov va fi primul hotel din orasul Brasov afiliat la un operator international de prestigiu, ceea ce va insemna un plus de vizibilitate pentru aceasta destinatie si o crestere a calitatii serviciilor hoteliere in piața de profil. Ne dorim ca in aceasta locatie sa aducem excelenta in serviciile hoteliere de care toti brasovenii sa fie mandri si, astfel, sa sprijinim dezvoltarea pietei hoteliere locale si sa contribuim la promovarea orasului Brasov”, a declarat Ramona Neamtu, reprezentanta grupului de investitori Tresor Com.

Hotelul, planificat sa fie inaugurat in prima parte a anului 2018, va dispune de 105 camere, restaurante, spatii de conferinte, bar, centru SPA & fitness. Investitia este estimata la circa 10 milioane euro.

Radisson Blu este unul dintre cele mai importante branduri hoteliere din lume, operand aproape 300 de hoteluri in 69 de tari si teritorii. Radisson Blu este parte a Carlson Rezidor Hotel Group, care include, de asemenea, Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza si Park Inn by Radisson.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise