Restaurantul Maize anunta consolidarea echipei si lansarea meniului de primavara

Restaurantul Maize din Capitala anunta lansarea noului meniu, de inceput de primavara, ce va fi disponibil incepand cu data de 24 februarie a.c. In perioada 19 – 23 februarie a.c., restaurantul este inchis, pentru implementarea tuturor noutatilor. Dintre acestea, cea mai importanta noutate este debutul Chef’s Table – bucatarii fata in fata cu clientii, pe 26 februarie a.c., odata cu intoarcerea definitiva a lui Chef Alex Petricean, plecat temporar la Noma.

“Va asteptam pe 24 februarie, sa poposim impreuna in cele mai frumoase zone ale Romaniei. Ghidul dvs. va fi Head Chef Alex Petricean si a sa echipa! Dupa o saptamana de lucru si studiu, in care vom lipsi de la intalnirile cu clientii nostri, suntem nerabdatori sa deschidem portile intr-o noua infatisare gastronomica, incepand cu ora 17:00, chiar de mandra sarbatoare de Dragobete, sarbatoarea dragostei autohtone”, au anuntat reprezentantii restaurantului.

Recent, echipa restaurantului a fost extinsa si consolidata prin cooptarea lui Sorin Stoica, care s-a alaturat lui Mihai Dragomir in pozitia de Sous Chef. Sorin are 27 de ani, este originar din Galati, si a fost “slefuit” de Chef Paul Oppenkamp, in bucataria cunoscutului The ARTIST Restaurant. “La numai 27 de ani, Sorin face parte din valul celor mai valorosi si pasionati tineri bucatari romani. Impreuna vom fi mult mai puternici in dorinta noastra de a urca incet si sigur fiecare treapta a performantei culinare la care aspiram odata cu lansarea noului meniu de inceput de primavara, dar si pentru Chef’s Table – directa si intensa intalnire culinara ce va debuta in 26 februarie”, au declarat reprezentantii Maize. (foto: Maize)

Cmentariile sunt închise