ZAREA 7 Stele, bautura romaneasca cu traditie

De o culoare ambra aurie, ZAREA 7 Stele este o bautura echilibrata cu un gust delicat, dar complex, cu finish prelungit, ce capteaza atentia celor mai exigenti cunoscatori.

ZAREA 7 Stele este licoarea creata de un producator cu un secol de traditie si cu o istorie ce poate fi oricand subiectul unei conversatii spumoase intre prieteni. Povestea acestei bauturi pe baza de distilat de vin invechit in butoaie de stejar este foarte interesanta. In anii ’50 cele mai nobile bauturi se realizau la sectia ZAREA 5, sectia de „Coniacuri de calitate superioara” in care adevarati maestri ai gustului infrateau distilatul, alcoolul si maceratele naturale, desavarsindu-si talentele in arta bauturilor distilate. Zarea, Dunarea si Tomis sunt doar cateva dintre brandurile realizate in crama ZAREA, branduri medaliate in cadrul competitiilor internationale.

Traditia de producator de bauturi spirtoase de inalta calitate este recunoscuta si azi, cand consumatorii romani au votat  ZAREA ca fiind Nr.1 in ceea ce priveste Calitatea in categoria Bauturilor Spirtoase conform studiului de piata QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS in Romania (www.icertias.com)

ZAREA 7 Stele este o fina si sofisticata. Aceasta experienta a gustului si a mirosului e ideala pentru a fi impartasita cu prietenii la masa de sarbatori, alaturi de povesti despre alte vremuri sau vesti proaspete despre ultimele realizari.

ZAREA 7 Stele se gaseste intr-o sticla cu prezentare premium, in litraje de 0,5L, 0,7L sau intr-o cutie eleganta, gata pentru a fi oferita cadou, ZAREA Connaisseur cu 2 pahare elegante.

Cmentariile sunt închise