Ai un chef sau un pastry chef preferat? Dar un restaurant sau o cafenea? Nominalizeaza-ti favoritii la Horeca Awards 2018! AMR 3 zile!

Au mai ramas doar trei zile in care va puteti nominaliza favoritii – profesionisti sau locatii -, pentru a intra in cursa pentru castigarea unui premiu la Gala Horeca Awards 2018!

Puteti face nominalizari atat la sectiunea LOCATII, ce cuprinde 14 categorii de premii care vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR), cat si la sectiunea PROFESIONISTI, unde veti putea face nominalizari pentru sapte categorii, de la cel mai bun bucatar sau manager, cel mai bun sommelier, pana la cel mai bun ospatar.

Nominalizarile se pot face pe site-ul dedicat evenimentului, unde se pot gasi detalii legate de categoriile de premii si tehnica de vot.

Cum se fac nominalizarile

Puteti face nominalizari pentru una sau mai multe categorii. Pentru validarea unei nominalizari, aceasta trebuie sa contina: nume locatie/companie nominalizata, adresa, persoana de contact, telefon, e-mail, scurta descriere, motivarea nominalizarii, categoria în care se face nominalizarea, precum si datele de contact ale celui care nominalizeaza. De asemenea, pentru eventuale clarificari, va rugam sa ne furnizati si datele dvs. de contact.
Numarul de nominalizari acumulate de nominalizati nu are nici o importanta asupra votului final. Pentru mai multe informatii accesati sectiunea Tehnica de vot.

Horeca Insight continua traditia, pentru al 11-lea an la rand, de recunoastere si premiere a meritelor profesionistilor ce activeaza in industria Horeca, prin organizarea celui mai asteptat asteptat eveniment al anului: Gala Horeca Awards.

Anul acesta, Gala Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise