Orbis si AccorHotels pregatesc „intrarea” in Timisoara, urmand sa deschida un hotel Mercure anul viitor

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, va deschide primul sau hotel in Timisoara anul viitor, in urma semnarii unui acord de franciza pentru un hotel Mercure cu partenerul sau local si investitorul, S.C. PANERACONS I&I S.R.L.

„In conformitate cu strategia Orbis, consolidam si mai mult pozitia noastra de lider in Romania prin extinderea dinamica a retelei noastre de hoteluri sub brandurile AccorHotels, nu numai in capitala, ci si in principalele orase regionale precum Timisoara. Odata cu deschiderea Mercure Timisoara, in parteneriat cu S.C. PANERACONS I&I S.R.L., extindem in continuare portofoliul de hoteluri pe care il oferim clientilor nostri in toata tara, care  numara in prezent 11 hoteluri existente, de la segmentele upscale la cele economice, si are deja 6 hoteluri in curs de dezvoltare”, a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis.

Hotelul nou construit, care va oferi 60 de camere confortabile, este situat in vecinatatea centrului orasului Timisoara, al doilea oras ca marime din Romania, si Capitala Europeana a Culturii in anul 2021. Cladirea va fi responsabila fata de mediul inconjurator, respectand cerintele de performanta ale standardului de certificare BREEAM, nivelul Outstanding.

„Suntem mandri si increzatori ca, in cele din urma, proiectul visat de compania noastra a devenit realitate, intr-o perioada de mare oportunitate pentru industria ospitalitatii din Timisoara. Suntem siguri ca un hotel cu o inalta calitate si cu un brand de renume, cum este Mercure, va sustine proiectul turistic al orasului nostru, Capitala Europeana a Culturii 2021, si va contribui la cresterea turismului in general. De asemenea, o alta provocare pentru noi a fost mobilizarea tuturor resurselor necesare, astfel incat sa facem acest hotel prima cladire din Romania care va obtine certificarea Outstanding din partea BREEAM, cea mai inalta clasificare in controlul cladirilor ecologice. Astfel, vom deschide primul hotel cu cele mai bune conditii pentru un trai sanatos in interior si cel mai inalt nivel al dotarilor tehnologice, toate acestea pentru a oferi cele mai bune servicii in domeniul ospitalitatii pentru orasul nostru”, a spus Ionut Iakab, CEO al Panera.

Hotelul, a carui deschidere este planificata pentru al doilea trimestru al anului 2019, se va alatura retelei Mercure, brandul de tip midscale al AccorHotels, ce ofera hoteluri diferite, inspirate local, numarand peste 770 de proprietati in 61 de tari.

Cmentariile sunt închise