Tranzactie pe piata de food ordering: Grupul german Delivery Hero, ce detine foodpanda, achizitioneaza hipMenu

Grupul german Delivery Hero SE, unul dintre cei mai mari jucatori din segmentul comenzi si livrari de mancare la nivel global, prezent pe piata romaneasca prin operatiunile foodpanda, a anuntat recent achizitia integrala a companiei clujene hipMenu.

In urma acestei tranzactii, grupul Delivery Hero, prin brandurile foodpanda si hipMenu, va oferi acces la peste 800 de restaurante din peste zece orase din tara si devine lider pe acest segment in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Brasov si Iasi.

Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrala si de Est

„Prin achizitia hipMenu, Delivery Hero isi consolideaza pozitia de lider de piata in Romania, si intareste clientilor sai promisiunea ca va continua sa ofere cele mai memorabile experiente de comenzi online de mancare”, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrala si de Est.

Lansata in anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro reuneste in prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, Bucuresti, Oradea si Timisoara.

Businessul hipMenu a inregistrat o evolutie rapida la nivel local si, prin asocierea cu Delivery Hero, va beneficia de resursele necesare pentru a-si continua dezvoltarea si consolidarea pozitiei de lider in orasele in care activeaza”, a declarat Dan Klausmeier, co-fondator hipMenu.

La randul sau, Ciprian Costa, co-fondator hipMenu, a adaugat: “Suntem incantati sa ne alaturam grupului Delivery Hero. Impreuna vom identifica noi oportunitati de crestere si inovatie pentru a continua sa oferim cele mai bune servicii atat clientilor hipMenu, cat si restaurantelor partenere”.

Compania foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, prezenta pe piata romaneasca din 2013, colaboreaza cu peste 500 de restaurante din peste 10 orase din tara. Potrivit reprezentantilor grupului, Delivery Hero va continua investitiile semnificative pe piata romaneasca, avand in plan extinderea afacerilor foodpanda si hipMenu la nivelul intregii tari.

Cmentariile sunt închise