Crama Liliac si-a adaugat in portofoliu primul vin spumant, Sparkling by LILIAC

Crama LILIAC a anuntat lansarea primului sau vin spumant – Sparkling by Liliac, un vin produs prin metoda traditionala champagnaise, in cupaj de Feteasca Alba si Chardonnay. Productia vinului Sparkling se face dupa ce acesta este tinut pe drojdie timp de 30 de luni.

“Sparkling by LILIAC face parte din gama Private Sélection, o editie limitata ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grija, manual, de catre personal calificat si care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau in vinoteci rafinate. Sparkling by LILIAC este spumant indraznet, elegant si echilibrat, are o culoare galben-pai si ne intampina cu arome florale, miere si tarta proaspata de lamaie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospetimea notelor de mar”, spun reprezentantii cramei.

Noul spumant este disponibil deja in magazinele de specialitate si in restaurantele din Bucuresti si din tara. Vinul se gaseste in doua marimi de sticla, 0.75 l respectiv 1.5 l, la preturile 75 RON, respectiv 150 RON.

Gama de vinuri a Cramei Liliac este destinata indeosebi industriei Horeca, insemnand 80% din volumul vandut, si in prezent este listata in peste 700 de restaurante, atat din Bucuresti, cat si în alte orase din tara.

Cmentariile sunt închise