Orbis “duce” brandul Mercure in Sibiu. Hotelul Mercure Sibiu Airport se va deschide in primul trimestru din 2019

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, a semnat recent un acord de franciza pentru un hotel Mercure in Sibiu, prin partenerul sau local si investitorul Pritax Invest. Compania mai administreaza inca doua hoteluri, ce fac parte din lantul Golden Tulip: unul din Sibiu, Golden Tulip Ana Tower, deschis in 2008, iar celalalt este Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, deschis in 2009.

“Este o mare onoare pentru noi sa fim acceptati de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels. Din momentul in care am decis refacerea hotelului, am luat legatura cu echipa AccorHotels si totul a evoluat conform asteptarilor noastre si chiar mai bine. Ei ne-au oferit un real sprijin pe parcursul intregului proces si suntem foarte fericiti ca suntem parteneri in acest nou proiect ambitios numit Mercure Sibiu Airport. Hotelul este situat in apropiere de aeroport si foarte aproape de zona industriala a orasului Sibiu. De asemenea, Sibiul este un oras divers si cultural, intr-o continua dezvoltare, astfel incat deschiderea hotelului Mercure Sibiu Airport va fi un mare  castig atat pentru oras cat si pentru viitorii oaspeti. Asteptam cu nerabdare calatoria ce urmeaza si suntem entuziasmati ca vom deveni parte a retelei AccorHotels”, a declarat Dumitru Ghise, proprietarul Pritax Invest.

In urma renovarii, hotelul Ana Airport se va alatura retelei internationale Mercure in primul trimstru din 2019, oferind 85 de camere, un bar, un restaurant, facilitati wellness precum si sali de banchete pentru evenimente si parcare proprie.

Hotelul este cea mai apropiata unitate de cazare de Aeroportul International Sibiu si este situat la doar cateva minute de mers cu masina de centrul orasului Sibiu.

“Romania joaca un rol-cheie in strategia noastra de dezvoltare, o piata atractiva, cu potential puternic pentru hoteluri sub marci internationale recunoscute, cum ar fi Mercure. Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu un portofoliu de 127 de hoteluri si, prin deschiderea Mercure Sibiu Airport in parteneriat cu Pritax Invest, ne consolidam in continuare pozitia de lider in tara”, a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis.

Fondata in 1995, Pritax Invest este o companie privata cu activitatea principala in domeniul hotelier.

Cmentariile sunt închise