Therme București lansează un nou restaurant-concept fusion

Restaurantul, care are un design spectaculos și o varietate de preparate internaționale, este rezultatul unei investiții de 3,5 milioane de euro.

Amplasat în zona The Palm, restaurantul este inspirat din descoperirile marelui explorator, biolog și naturalist german Alexander von Humboldt, cel care a pus geografia pe lista disciplinelor științifice și care a revoluționat lumea prin călătoriile sale în scop academic.

Noul restaurant Humboldt, a cărui deschidere marchează aniversarea a trei ani de la inaugurarea Therme București, propune un meniu fusion cu preparate internaționale diverse, de la pește, fructe de mare și sushi, până la burgeri, paste și preparate mediteraneene.

Influența lui Alexander von Humboldt, un împătimit al artelor plastice, se face simțită și în designul interior al locației, pe fundalul restaurantului regăsindu-se mai multe reprezentări ale desenelor originale realizate de naturalistul german în expedițiile lui. Peretele din plante exotice este o reprezentare a stratificării pe înălțime a plantelor, documentată pentru prima oară de naturalistul german, dar a faimosului vulcan Chimborazo, din Ecuador, considerat la acea vreme cel mai înalt munte din lume, pe care Humboldt l-a escaladat alături de exploratorul francez Aimé Bonpland.

Terasa generoasă de 900 mp de pe malul lacului oferă acces direct către noul restaurant atât din zona The Palm, cât și de pe plaja Therme, iar interiorul constă într-o zonă de dining de 1100 mp, cu o capacitate de 190 locuri. Plantele luxuriante și palmierii, mobilierul din lemn și ratan, panourile pictate cu flori ale separeurilor, spațiile vitrate și lumina naturală întregesc atmosfera exotică a spațiului The Palm și le oferă vizitatorilor senzația unui voiaj inspirațional în jurul lumii.

În restaurant există cinci spații de dining unice: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood și American Steak, Burgers & more, cu 70 de preparate culinare disponibile în fiecare zi, cărora li se adaugă o selecție de 19 vinuri.

Humboldt se alătură celorlalte două restaurantele deja existente la Therme București, The Mango Tree (zona Elysium) și Greens (restaurantul zonei Galaxy).

Ne propunem ca, prin noul restaurant din zona The Palm, Humboldt, să completăm întreaga experiență senzorială pe care o punem la dispoziție clienților noștri, și să marcăm astfel primii trei ani de activitate, continuând să inovăm peisajul industriei de wellness, relaxare și entertainment din România”, a declarat Stelian Iacob, CEO-ul Therme București.

Lansat în anul 2016, Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafață indoor de 35000 mp, găzduind cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Anul trecut, complexul s-a extins cu două parcuri urbane tematice în premieră în țară, cu peste 10.000 mp de spațiu verde unic prin concept, execuție și atmosferă și peste 20.000 de plante perene, pentru o experiență de relaxare și deconectare pe tot parcursul anului.

Cu o valoare totală a investițiilor de peste 100 milioane de euro și cu peste 500 de angajați, complexul Therme București a depășit în anul 2018 pragul de 3 milioane de clienți, dintre care cca 30% au fost vizitatori străini.

Cmentariile sunt închise