Adrian Adam a fost numit director general al Courtyard by Marriott Bucharest

Hotelul Courtyard care va fi deschis în luna iulie, în București, este primul din România.

Adrian Adam, noul director Courtyard by Marriott Bucharest, are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. A lucrat pentru 3 lanțuri hoteliere importante – Crowne, Hilton, Radisson Blu  – unde a coordonat echipele de vânzări, revenue, marketing & PR  și operațiuni, cu rezultate remarcabile în creșterea calității și a cotei de piață a acestor hoteluri.

”Mă bucură această provocare, de a conduce un hotel nou pe piața românească. Sper că experiența acumulată în 20 de ani mă va ajuta să transform primul Courtyard by Marriott din România într-un reper pe piața hotelieră din București. Pe o piață extrem de animată, aflată în plină expansiune, sunt încrezător că, împreună cu echipa mea, vom reuși  să construim un punct de referință în ceea ce privește standardele din calitate din industria ospitalității”, a declarat Adrian Adam.

Lobby-ul Courtyard by Marriott Bucharest

Primul hotel Courtyard by Marriott din România se va deschide în luna iulie într-o clădire nou construită, cu un design spectaculos, de 13 etaje, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A. Hotelul va avea clasificarea de 4 stele, 259 de camere, 9 săli de conferințe, cu un total de 495 mp, un magazin deschis non-stop,  sală de fitness și parcare proprie.  Hotelul va dispune, de asemenea, de un restaurant – Solt Dining – cu un meniu premium casual, inspirat de bucătăria nordică. Courtyard by Marriott este parte din Marriott Rewards, un program care răsplătește fidelitatea oaspeților prin beneficii imediate și tarife minime garantate.

Courtyard by Marriott Bucharest

Courtyard by Marriott Bucharest este cel de-al doilea hotel care va fi deschis în București de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management în București, după Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

”Suntem încântați să îl avem pe Adrian Adam în echipa noastră. Sunt convins că expertiza sa și experiența impresionantă în industria de profil vor fi decisive pentru a poziționa Courtyard by Marriott drept unul dintre cei mai importanți jucători pe segmentul de 4 stele, categoria business”, a declarat Augustinas Barauskas, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Tot în 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide primul hotel din incinta Aeroportului Henri Coandă, Hilton Garden Inn Bucharest Otopeni. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.

Courtyard Marriott este un brand de 4* al grupului Marriott International și se adresează, cu precădere, oaspeților din segmentul turismului de afaceri. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis în 1983, în Atlanta. În prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri care operează sub acest brand, în 42 de țări.

Grupul Marriott International este cel mai important jucător de pe piața globală de profil. Compania deține, prin management sau franciză, peste 6.700 de proprietăți, deschise  în 130 de țări, sub 30 de brand-uri.

Cmentariile sunt închise