Tendințele care vor modela industria Horeca din România

Reinventarea tradiției gastronomice, Dezvoltarea afacerii și Scena gastronomică românească sunt cele trei subiecte de discuție ale ediției din acest a conferinței Horeca Next Level – Food Trends, organizată de Horeca Insight.

La sfârșitul lunii mai, antreprenori, manageri și profesioniști de top din ospitalitatea românească vor participa la cea de a treia ediție a evenimentului Horeca Next Level – Food Trends, pentru a discuta despre cele mai importante tendințe care vor modela industria Horeca din România. Conferința va fi deschisă de panelul cu tema Reinventarea tradiției, în care vor fi abordate subiecte precum redescoperirea și reinterpretarea preparatelor românești, generația tinerilor chefi, bucătărie clasică versus bucătărie modernă, viziune și trenduri în gastronomia locală și internațională și redefinirea noțiunii de restaurant.

Cel de al doilea panel al zilei intitulat Dezvoltarea afacerii abordează latura economică a business-ului Horeca. Printre subiectele discutate se numără teme precum modalități de replicare a brandului, dezvoltarea multibrand, strategia de francizare, controlul costurilor, profitabilitate, finanțare, păstrarea calității și a standardelor în etapele dezvoltării, zone și vaduri comerciale de interes, evoluția chiriilor.

Cel de al treilea panel al zilei, intitulat Scena gastronomică românească, este dedicat discuției despre tendințele actuale în specificul meniului (internațional, românesc, asiatic etc), generațiile profesioniștilor din gastronomie, maturizarea gusturilor clienților, furnizori, aprovizionare și sezonalitate, trenduri în gastronomie, nivelul de dezvoltarea al profesioniștilor din ospitalitate.

Subiectele vor fi discutate de unii dintre cei mai activi profesioniști din ospitalitatea și gastronomia din România, care au marcat dezvoltarea acestor domenii în ultimii ani.

Evenimentul va avea loc în data de 28 mai, la hotelul Intercontinental, sala Ronda, începând de la ora 9.30. Participarea reprezentanților locațiilor Horeca este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă acum folosind acest formular sau la email-ul: office@horecainsight.ro.

Mai multe detalii despre program și alte informații sunt disponibile aici.

Cmentariile sunt închise