În trend
- Gheorghe Andresz este noul vicepreședinte vânzări al Tuborg România
- RO-Wine 2025 aniversează 10 ani de vinuri excepționale
- Pepsi devine partener oficial al UNTOLD
- Workshop susținut de Pastry Chef Ludovic Chesnay la Horeca School
- dnata Catering&Retail România prezintă noul mix de cafenele și restaurante destinat pasagerilor care tranzitează Aeroportul Henri Coandă
- Primul hotel francizat ACCOR din Băile Felix
- FIHR aniversează 35 de ani de suport și promovare a industriei hoteliere românești
- Silvia Ion nominalizată la campania „25 de ani de Pop Culture în România”
- Măiestrie neîngrădită demonstrată de pizzerii români participanți la Pizza Senza Frontiere 2025
- Pullman Bucharest World Trade Center aduce un omagiu patiseriei franțuzești prin inaugurarea La Galette
Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție Horeca Next Level Food Trends.
În ediția din acest an a conferinței dedicate domeniului culinar vor fi abordate subiecte legate de exploatarea oportunităților de business emergente, strategia de dezvoltare și consolidare a afacerii, tendințele culinare, precum și strategiile afacerilor de succes.
Horeca Next Level Food Trends se va desfășura în 28 mai 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.
Speakeri Horeca Next Level – Food Trends
Program Horeca Next Level – Food Trends
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.00 –11.30 Panel I. Reinventarea tradiției
Redescoperirea și interpretarea bucătăriei românești | Generația tinerilor chefi | Clasic sau modern? | Viziune și trenduri în gastronomie | Redefinerea noțiunii de restaurant
- Adi Hădean – Chef Meatic
- Alex Petriceanu – Head Chef & Owner Noua
- Radu Ionescu – Founder & Head Chef Kaiamo
- Alexandru Dumitru – Head Chef Bistro Ateneu
- Petru Sorin Cucu – Head Chef & Owner Mahala
- Radu Dumitrescu – Chef & Owner Voila Bistro / Lovin Wine Bar
11.30 –11.50 Coffee break
11.50 –13.10 Panel II. Dezvoltarea afacerii
Replicarea brandului & dezvoltarea multibrand | Strategie de francizare| Cost control, profitabilitate | Pastrarea standardelor si a calitatii | Finanțare | Zone cu potențial de business
- Dragoș Petrescu – Owner grup City Grill
- Radu Tănase – Managing Partner Calif / Condimental by Calif
- Cristian Preotu – Owner grup Le Manoir
- Paul Voicu – Managing Partner Francize.ro
- Dana Radoveneanu – Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox
- Andrei Trifan – Subway Business Development Agent
13.10 –13.50 Business lunch
13.50 –15.00 Panel III. Scena gastronomică românească
Tendinte in specificul meniului (international, romanesc, asiatic etc) | Generații în gastronomie | Maturizarea gusturilor| Furnizori și sezonalitate | Trenduri in design si amenajare
- Joseph Hadad – Chef Joseph by Joseph Hadad / Caju
- Ashlie Dias – Executive Chef Hotel Sheraton
- Iosif Ștefanescu – Chef Osho
- Ciprian Nicolescu – Chef
- Samuel Le Torriellec – Chef L`Atelier Relais & Chateaux
Acces la Horeca Next Level – Food Trends 2019
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 20 mai 2019.