Revino Bucharest Wine Fair – peste 3.000 de vizitatori, dublu față de ediția anterioară

În perioada 11-13 mai a avut loc cea de-a patra ediție Revino Bucharest Wine Fair, eveniment care a adunat peste 3.000 de vizitatori care au degustat peste 230 vinuri premium de la cele cei 36 expozanți. Recordurile din acest an au fost depășite încă din prima zi, când la eveniment s-au prezentat iubitori de vinuri și persoane care doresc să îl descopere în număr dublu față de prima zi a anului trecut. Tendința s-a menținut și în celelalte două zile de eveniment.

“Nevoile publicului de a degusta numeroase vinuri până a le găsi pe cele preferate, de a discuta direct cu reprezentații cramelor și a afla poveștile din spatele acestora ne-au întrecut așteptările încă din prima zi”, spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro și Revino.ro. “Pot spune că reușita evenimentului din acest an a fost dată de calitatea publicului care ne-a călcat pragul, de bucuria de a descoperi vinuri noi și de a afla detalii despre cramele care își deschid porțile pentru cei care doresc să îi viziteze.”

În plus, ziua de luni a fost dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa. Obiectivul a fost de a facilita întâlnirile profesionale între crame și potențialii parteneri de afaceri.

“Am observat o nevoie din ce în ce mai mare a reprezentaților barurilor, restaurantelor și hotelurilor de a interacționa direct cu cei ai cramelor pentru realizarea meniurilor în conformitate cu tendințele actuale și preferințele publicului. Ziua de luni, organizată special pentru acest tip de interacțiune, s-a dovedit a fi un real succes pentru încheierea de parteneriate de afaceri.”

Seminariile cunoscute sub denumirea de masterclass-uri cu teme diverse legate de diversele tipuri de vinuri, importanța paharului pentru fiecare tip de vin în parte, aprecierea unui vin spumant de calitate, dar și scopurile caritabile au completat programul pentru publicul Revino Bucharest Wine Fair.

Următorul salon de vinuri ReVino Bucharest Wine Fair va avea loc în perioada 9-11 mai 2020 în același cadru organizat la Hotel Novotel în București.

Cmentariile sunt închise