Sub Cetate, cel mai nou restaurant din grupul Sergiana, s-a deschis la Rasnov

Sergiana Grup, compania brasoveana ce opereaza peste 50 de magazine proprii, un centru de evenimente si alte sase restaurante, a deschis un nou restaurant, in Rasnov.

Noua unitate este amplasata la baza urcarii din Rasnov catre Poiana Brasov, in apropierea celorlalte atractfrii ale zonei: cetatea medievala si Dino Park. „De la nume, pana la amenajare, noul proiect Sergiana s-a armonizat cu identitatea zonei: lemn – chiar lemn reutilizat, piatra si fier forjat, acestea sunt materialele care si-au pus amprenta pe imaginea restaurantului”, spun reprezentantii companiei.

Restaurantul propune preparate din bucataria romaneasca, mai exact din cea ardeleneasca, realizate in pare parte cu produse din fermele proprii detinute de grup, cum ar fi: gulas ardelenesc, „bunataturi din Ardeal” realizate la ceaun, la cuptor sau la Gratar, tocane, cotlet ardelenesc, cateva variante de „tigai”, dar si gustari traditionale – cu slanina de mangalita si telemea de oaie, ciorbe, pastrama de oaie, precum si salate.

 

Istoria Sergiana a inceput in 1994, in Poiana Marului, un sat asezat sub munti, la 35 de kilometri de Brasov, odata cu o carmangerie si primele preparate din carne marca Sergiana Poiana Marului. In prezent, Sergiana Grup produce in sistem integrat preparatele din carne, detinand doua ferme de crestere a animalelor – una de porci si una de vaci rasa Black Angus, precum si propriul abator si propria fabrica de nutreturi combinate. Grupul detine opereaza o retea de  peste 54 de magazine si distributie proprie, un centru de evenimente – Sergiana Center si sapte restaurante – Sergiana Centrul Vechi, Sergiana Coresi, Casa Tudor, Ceasu’ Rau, Nec’s, La Mama Leti si Sub Cetate.

Cmentariile sunt închise