Stradale, un nou concept de restaurant by Flavours Food Design

Flavours Food Design a inchiriat un spatiu de 600 mp in cadrul proiectului Bucharest Business Park, al dezvoltatorului  CA Immo, tranzactia fiind intermediata de Colliers International. Flavours Food Design va deschide, in luna aprilie a.c., un nou concept de restaurant la parterul cladirii. Restaurantul, numit Stradale, va avea la baza conceptul de “live cooking”, clientii putand asista la realizarea diferitelor preparate.

„Sunt foarte entuziasmat de noua provocare. Pana acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne indreptam spre timpul petrecut la birou, care reprezinta de fapt peste 75% dintr-o zi obisnuita. Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piata din Romania, in care ne vom axa pe Street Food, intr-o ambianta relaxata si cool. Vom avea, in premiera, o zona de live cooking, ce va include un Robata Grill si un Tandoor Oven. Am fost personal intr-o noua ‚excursie’ la Londra pentru un training on-site cu expertii in domeniu. Designul „Stradale“ – asa se numeste noua locatie – a fost realizat de prietenul si partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat in toate locatiile Flavours-Fratelli de pana acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar si noile locatii pe care le avem in plan. Suntem foarte mandri de solutia de breakfast pe care o vom oferi si mai ales de coffee & cocoa de dimineata, pentru care am ales sa ne asociem cu numarul 1 in domeniu, super echipa Origo. Nu vom uita nici de after hours, nici de evenimentele private pentru chiriasii din BBP“, a precizat Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design.

Proprietatul cladirii, respectiv fondul austriac CA IMMO, a realizat o serie de investitii considerabile pentru a facilita implementarea noului concept de restaurant, cum ar fi: redimensionarea sistemului de ventilatie sau regandirea spatiului existent pentru desfasurarea in conditii optime a sesiunilor de live cooking.

Fondata in anul 2002, Flavours Food Design activeaza in trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) si operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

Proiectul Bucharest Business Park, dezvoltat de CA Immo in imediata apropiere de Piata Presei Libere din Bucuresti are o suprafata totala de 25.800 mp si chiriasi precum IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, Sony etc.

Autor: carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise