Proprietarii La Placinte aduc in Romania si brandul Andy’s Pizza

Proprietarii lantului de restaurante cu specific basarabean La Placinte aduc pe piata romaneasca si celalalt brand pe care il detin in Republica Moldova: Andy’s Pizza. Prima locatie Andy’s Pizza se va deschide in curand in Bucuresti, in cladirea Bratianu Business Center, de pe Bd. I. C. Bratianu nr. 10.

De la inceputul anului, lantul La Placinte s-a extins cu doua unitati, una in Brasov, in cartierul Racadau – bd. Valea Cetatii nr. 15, si una in Bucuresti, in cadrul AFI Park 2, pe Bd. Vasile Milea nr. 63F.

In 2014, La Placinte a dechis sase noi restaurante pe piata romaneasca: patru in Bucuresti, (trei standard si o unitate Placinta Point), si cate unul in Iași si in Brasov.

Brandul basarabean a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2013, primul restaurant fiind deschis in Capitală, pe bulevardul Dacia, iar in prezent a ajuns la un total de noua locatii, plus o unitate de delivery.

Primul restaurant sub brandul La Placinte s-a deschis in 2007 in Republica Moldova. Proprietarul acestuia, Andrei Tranga, detine in aceasta tara doua retele: La Placinte si Andy’s Pizza.

(sursa foto: Facebook.com/Laplacinte)

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise