Spartan redeschide restaurantul stradal din Arad, dupa o investitie de peste 30.000 de euro

Spartan a redeschis, pe 8 martie, restaurantul stradal din Arad, dupa o investitie de peste 30.000 de euro in modernizarea decorului si suplimentarea numarului de locuri, de la 40, la 55. Unitatea este detinuta de Olivian Mitaru, francizat Spartan care a mai deschis trei restaurante, doua in Arad si unul in Ramnicu Valcea, si are in plan extinderea in zona Transilvaniei. Restaurantul are o suprafata de 180 m2 si este situat pe Bd. Revolutiei nr. 44, in centrul Aradului.

„Serviciile acordate clientilor sunt unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei afaceri de succes. In afara de preparatele de calitate, conteaza foarte mult si ambientul in care iti sunt servite, asa ca am decis sa schimbam decorul si sa ne intampinam clientii cu un design mai interesant. Inspirate din stilul antic grecesc, interiorul a fost reamenajat cu materiale precum marmura, placile de granit si lemnul. Am suplimentat si numarul de locuri si, din cate am vazut la deschidere, oamenii apreciaza foarte mult noile decoruri. Am inchis restaurantul doar pentru patru zile si am muncit enorm sa fim gata pana pe opt martie, pentru ca ne-am dorit sa organizam un eveniment in cadrul caruia sa oferim o zi de neuitat si femeilor prezente”, a declarat Olivian Mitaru, Director General S.C. Oli&Oli Food S.R.L., compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Aceasta este prima unitate Spartan din Arad, are 13 angajati si a fost inaugurata de Olivian Mitaru pe 1 iulie 2015. Ulterior, omul de afaceri a deschis un restaurant si in centrul comercial Atrium din Arad si inca unul in River Plaza, in Ramnicu Valcea. Cifra de vanzari inregistrata in 2016 de unitatea redeschisa ieri a fost de 480.000 de euro.

In afara de cele trei restaurante deschise, doua in Arad si unul in Ramnicu Valcea, Olivian Mitaru are in plan si inaugurarea celei de-a patra unitati, in toamna, in Shopping City Ramnicu Valcea, centru comercial dezvoltat de NEPI. Alte planuri de extindere vizeaza zona Transilvaniei, in special Aradul, piata pe care deja o cunoaste foarte bine si Oradea. S.C. Oli&Oli Food S.R.L., infiintata in anul 2015, este detinuta de Olivian Mitaru, a primit francize pentru restaurantele din Arad si Ramnicu Valcea si are 45 de angajati si o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro in 2016.

Lantul de restaurante Spartan a fost fondat in 2012 si numara 31 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in Capitala si in 19 orase din tara. Compania va continua extinderea in Capitala, in provincie, dar si in afara granitelor tarii. Planurile de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Cmentariile sunt închise