S-a dat startul pentru Votul publicului. Voteaza acum locatia preferata!

premiilefoodbar2016

Pana pe data de 14 noiembrie 2016 poti vota care este cel mai bun restaurant, bar, cafenea, companie delivery sau firma de catering etc., votul tau desemnand astfel cele mai bune meniuri, servicii, cele mai interesante si frumoase  locuri in care ai servit masa sau ai baut o cafea.

Castigatorul categoriei “Premiului Publicului”,  respectiv a 15-a sectiune din cadrul Premiilor, va fi desemnat prin vot liber, completand formularul disponibil pe site-ul Premiilor Food & Bar, in perioada in perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2016. Orice persoana poate vota restaurantul, barul, firma de catering etc. preferate, fara nici o restrictie. Nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP.

Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 castigatori.

Gala Premiilor Food&Bar este singurul eveniment care reuneste in fiecare toamna numerosi antreprenori din industria Horeca, F&B manageri si executive chef-i ai celor mai renumite restaurante, hoteluri, reprezentanti ai cafenelelor, pub-urilor, companiilor de delivery sau catering, precum si top managementul celor mai importanti furnizori din domeniu.

Ceremonia de decernare a Premiilor Food&Bar va avea loc pe data de 23 noiembrie 2016 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise