S-a dat startul la voturi pentru Gala Horeca Awards, editia 2018!

S-a dat startul la voturi pentru castigarea unui premiu, ce va fi decernat in seara zilei de 21 noiembrie 2018, in cadrul Galei Horeca Awards, cel mai asteptat eveniment pentru cei care activeaza in industria Horeca. Premiile recunosc succesul afacerilor din industrie, desemnand cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania, si, de asemenea, ofera o recunoastere a meritelor profesionistilor din Horeca.

Pana pe data de 11 noiembrie 2018, va puteti vota restaurantul, barul, cafeneaua, compania delivery ori firma de catering etc. preferata, oferindu-i astfel mai multe sanse in cursa pentru castigarea “Premiului Publicului”. La aceasta categorie, orice persoana poate vota, insa nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP. Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 castigatori.

Nu uitati, pana pe 11 noiembrie puteti VOTA locatia preferata!

In ceea ce priveste sectiunea LOCATII, aceasta cuprinde 14 categorii de premii ce vor fi acordate restaurantelor, companiilor de catering si de delivery, pub-urilor si barurilor, cluburilor, cafenelelor si ceainariilor, patiseriilor, cofetariilor, brutariilor, precum si unitatilor cu servire rapida (QSR), in timp ce sectiunea PROFESIONISTI, cuprinde 7 categorii de premii, pentru: cel mai bun chef, cel mai bun pastry chef, cel mai bun manager de locatie, cel mai bun sommelier, cel mai bun bartender, cel mai bun barista si cel mai bun waiter.
Pentru desemnarea castigatorilor, Horeca Insight alcatuieste o baza care cuprinde mii de clienti, furnizori si profesionisti horeca (proprietari, top management, top executive, specialisti independenti). Fiecare dintre acestia primeste un mesaj e-mail prin intermediul caruia sunt invitati voteze pentru toate categoriile de premii. Castigatorii sunt cei care, la final, acumuleaza cel mai mare numar de voturi.

Pe langa premiile mentionate, se va acorda si Premiul Horeca Insight, o distinctie oferita de catre Horeca Insight acelui (acelei) restaurant, cafenele, bar, firme de catering etc. sau persoane care s-a evidentiat pe parcursul anului 2018. Sunt luate in calcul diverse aspecte, cum ar fi: inovatia/constanta, strategia de business, proiectele speciale, diferentierea in piata, notorietatea etc.
Mai multe detalii despre procedura de acordare a premiilor sunt disponibile la sectiunea Tehnica de vot .

Cu o traditie de 11 ani pe piata, Gala Horeca Awards si-a castigat o notorietate solida in mediul economic pe care il reprezinta. Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios.

Cmentariile sunt închise