Rezervă-ți locul la Gala Horeca Awards 2019!

Horeca Insight organizează pentru al 12-lea an consecutiv Horeca Awards – festivitatea de recunoaștere și premiere a profesioniștilor din industria Horeca în cadrul unei gale. Este cu siguranță o ocazie unică de interacțiune pentru toți cei care zilnic contribuie la evoluția unui domeniu complex. Ceremonia Horeca Awards 2019 va avea loc pe data de 20 noiembrie 2019 la Fratelli Studios, într-o ambianță elegantă, de sărbătoare a performanței în industria atotcuprinzătoare a ospitalității.

Anunțam  cu mândrie că am actualizat lista nominalizărilor de anul acesta cu încă trei categorii, respectiv Cel mai bun Bistro, Asiatic și Gastrobar: Ne-am dorit ca astfel să oferim opțiuni clare celor care așteaptă acest moment din an pentru a vota și pentru a susține favoriții. De asemenea, publicul larg a putut să voteze și personalul din industrie care s-a remarcat prin rezultate deosebite sau alte merite: cel mai bun waiter, cel mai bun barista, cel mai bun bartender, cel mai bun somelier, cel mai bun pastry-chef, cel mai bun manager de locație, cel mai bun chef.

Voturile s-au exprimat pe www.premiifb.ro prin vot deschis și am înregistrat peste 30.000 de voturi, la care s-au adăugat opiniile juriului format din specialiști selecționați de Horeca Insight. Ne bucurăm să constatăm că anual evenimentul a câștigat notorietate și Gala este așteptată cu nerăbdare de toți cei care ne-au acordat încrederea de a oferi o imagine de ansamblu obiectivă și curprinzătoare a industriei.

Așadar, vă așteptăm să vă rezervați un loc în sală (locurile sunt limitate) pentru a-i sărbători împreună pe cei care tot restul anului ne primesc cu căldură și ne bucură simțurile – ducând astfel mai departe reputația de popor ospitalier.

Nu mai puțin important este faptul că Horeca Insight ca organizator a îmbunătățit și a completat constant conceptul și a intuit necesitatea unei recompensări formale a celor mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering și delivery din România.

Cmentariile sunt închise