Redeschidere Casa Capșa

Hotel Casa Capșa a sărbătorit REDESCHIDEREA COFETĂRIEI care a consacrat Casa Capșa, pe 6 august, în locația în care aceasta a fost amplasată inițial. Accesul se face pe Calea Victoriei 36, marcând astfel mutarea cofetăriei din sediul din Edgar Quinet. Deschiderea oficială a avut loc sâmbătă, 6 august, iar oaspeții cofetăriei au fost întâmpinați cu o serie de surprize culinare delicioase și momente artistice deosebite.

Casa Capșa este un simbol al orașului București, al gloriei sale, al tradițiilor, dar cel mai important, este o filă importantă din istoria capitalei. Redeschiderea este cea mai bună ocazie pentru a împărtăși cu bucureștenii subtilitățile unei epoci. Redeschiderea Cofetăriei în vara anului 2022 nu este una întâmplătoare, Casa Capșa sărbătorind anul acesta 170 de existență. Pe lângă gustul renumitelor prăjituri Capșa, lansarea noii locații aduce cu ea și o gamă variată de produse de cofetărie și patiserie, precum și o linie proprie de înghețată, din ingrediente 100% naturale.

Casa Capșa este asociată cu tradiția, cu eleganță și bun-gust: un simbol al istoriei  Bucureștiului. Valorile acestui stabiliment al Ospitalității s-au păstrat și sunt integrate perfect în peisajul urban contemporan. Un melanj între citadin și modern, între interbelic și postmodern, Casa Capșa setează trenduri din 1852.

Cmentariile sunt închise