Primul restaurant Taco Bell din Romania se va deschide in toamna

Dupa mai multe luni de zvonuri, e oficial: celebrul lant de restaurante specializat in preparate cu specific mexican Taco Bell va deschide prima sa locatie de pe piata romaneasca in aceasta toamna. Restaurantul va fi amplasat in centrul comercial Baneasa Shopping City.

Brandul Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si va intra in Romania prin intermediul companiei Sphera Franchise Group. In prezent, compania face recrutari pentru echipa ce va lucra in acest prim restaurant anuntat.

Taco Bell este cel mai cunoscut lant cu preparate cu specific mexican din lume, in meniul sau aflandu-se preparate precum Crunchy Taco, Crunchwrap, Burrito, Quesadilla, Nachos samd.

Sphera Franchise Group S.A. detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery. Compania opereaza 63 de restaurante KFC, dintre care 59 de unitati in Romania, 21 de restaurante Pizza Hut si 15 unitati Pizza Hut Delivery.

La nivel international, Taco Bell Corp. opereaza in 25 de tari, pe langa SUA, iar anul acesta a anuntat ca planurile de expansiune vizeaza peste 1.000 de locatii pana in 2022. In prezent, sub acest brand functioneaza peste 7.000 de restaurante.

Cmentariile sunt închise