Bucharest Street Food Festival devine Carnival si va avea loc intre 7 si 10 septembrie. Aproape 100 de vendori anuntati

Bucharest Street Food Festival revine cu o a doua editie, The Carnival, poate cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est, va avea loc in perioada 7 – 10 septembrie 2017 la Romexpo. Organizatorii au anuntat ca vor fi prezenti aproape 100 de comercianti de mancare, cei mai multi adunati vreodata din Romania.

Anul acesta, festivalul  va avea un spatiu de desfasurare de doua ori mai mare ca anul trecut, dar si zeci de spectacole culinare, artistice precum si concerte live. In cele patru zile, participantii vor avea ocazia sa guste preparate inspirate din 10 colturi ale lumii – de la mancaruri asiatice, chinezesti, japoneze, hawaiiene, indiene, pana la cele nemtesti, turcesti, sarbesti,  mediteraneene, frantuzesti sau romanesti.

„In septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din Romania, un eveniment – spectacol ce a imbinat conceptul de „mancare stradala”, foarte popular in multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor live. Anul acesta, avand in spate experienta a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate in toata tara, ne intoarcem la Romexpo cu un concept mai amplu si mai spectaculos. Dupa atatea festivaluri, este momentul unui Carnaval! Cu o suprafata dubla fata de cea alocata anul trecut festivalului bucurestean de street food, cele mai apreciate food truck-uri din Romania, zeci de artisti locali si internationali, trei scene dedicate artistilor stradali din intreaga Europa si demonstratii culinare sustinute de cei mai cunoscuti chefi romani, credem ca The Carnival va pune Bucurestiul pe harta manifestatiilor de street food remarcabile din lume”, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival.

Participantii vor avea la dispozitie peste 20 de zone de relaxare, activitati dedicate copiilor, cea mai mare selectie de burgeri din Romania (Burger Arena), cea mai mare varietate de deserturi (Dessert Island), dar si preparate specifice din peste 10 bucatarii internationale. (Foto: Bucharest Street Food Carnival)

Cmentariile sunt închise